|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אני בן 18 במשקל 79 ק"ג ו-1.81 מ'. אני מעוניין להוריד 5 ק"ג בעיקר באזור האגן. חשוב לציין שאיני רוצה להיראות כמו בטיסטה והתחיל סדרת אימונים עם משקולות, סה"כ להיראות נורמלי, לא רזה מידיי ולא שמן מידיי.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה נכונה ואירובי (ריצה, אופניים וכו')
כמובן שעדיף שתשלב את זה עם אימוני כח. סך הכל אין נוסחאות קסם לירידה במשקל, כל עוד תהיה במאזן ניטרלי שבו אתה מוציא יותר מאשר מכניס משמע תאכל בצורה מאוזנת וטובה ותעשה מספיק אירובי אתה תרזה. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל פחות קלוריות ממה שאתה שורף, תשלב אירובי ואימוני משקולות ותצטייד בהמון מוטיבציה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל פחות קלוריות, ותעשה אירובי.
המשקל שירד לא ירד דווקא "מאיזור האגן", אלא מכל הגוף (ירידה באחוזי שומן). לדעתי אחרי שתוריד קצת תתחיל מאסה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זה כבר ממרגיז ניהיה מפגר סתכלו מה אתם רושמים... לא יודעים? אל תרשמו הוא היה מסתדר בלי התגובה שלך בעיקרון כמו שאמרו אין נוסחאות קסם אתה יכול להיות על מאזן קלורי חיובי ניטרלי או שלילי הכל תלוי בכמות האירובי הכי טוב כמובן על שלילי אבל זא החלטה של כל כך ואחד... ולכל מי שיקפוץ היתכוונתי מאזן קלורי רק מבחינת אוכל לא כולל הקלוריות שנישרפות מהאירובי |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() הבעיה שאין לי ממש רצון, שאני רואה אוכל כזה עסיסי וטעים אני חייב לקחת כמה ביסים....
![]()
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בלי כח רצון לא תשיג כלום
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() דווקא שאני מתכוון לרזות אני עושה את ההפך, אוכל הרבה....
אולי עדיף לתת לעניינים לזרום בלי לחשוב יותר מידיי? (אגב, הדיאטניט שלי אמרה שאני במשקל תקין...)
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() לכותב ההודעה אתה יודע מה אתה רוצה?
ואל תדאג כמו בטיסטה אתה לא תהיה.. ועכשיו להודעה יותר רצינית.. כשאתה מרזה אתה לא עולה במסת שריר רק מנסה לשמור עליה ע"י אימונים לכן כמו בטיסטה אתה לא תהיה.. אם אתה באמת רוצה להרזות תעשה מה שאמרו פה: תוציא יותר קלוריות ע"י פעילות אירובית.. השומן לא יכול לרדת ממקום אחד אלא מכל הגוף.. ואם אתה "במשקל תקין" ולא יכול לא לגוע באוכל למרות שאתה בדיאטה.. אז עזוב אותך אחי.. להמ אתה צריך שטויות על הראש? זה לא באמת חשוב ומפריע לך.. |
![]() |
![]() |