|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היות ואני לא מבין כל כך לעומק כמו gal.t משה ואחרים אלא רק בתיאורה הכללית, בקשר לירקות, רציתי לדעת, רבים אומרים שמשקיעים יותר בעיכול של ירק מסוים + העובדה שיש כמות סיבים אדירה מפחיתה את כמות הקלוריות ל 100 גרם בצורה משמעותית, רציתי לדעת כמה קלוריות דרושות לשם עיכול הירק?
לדוגמה מלפפונים, בקילו מלפפונים יש 100 קלוריות, כמה מזה הגוף לא מחשיב (כלומר שורף בעיכול + עקב הסיבים לא נחשב), סליחה שאני יורד לשאלות כאלו מטופשות אבל זה פשוט נושא מעניין ואשמח להשכיל קצת וללמוד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אני לא הבנתי את השאלה תן לי לנסות לנסח אותה.
אתה בעצם אומר ידוע לי שכל דבר שאוכלים הגוף משקיע אנרגיה כדי פרק אותו והשאלה שלך בעצם היא כמה קלוריות הוא שורף כדי לפרק משהו מסויים אני צודק אחי?
![]() |
#3 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() גם בסיבים יש קלוריות [1.2-2 קלוריות לגרם]. אין מה להכנס לחישוב הזה ואין גם אף אחד שעשה את החישוב הזה עד כמה שידוע לי. אין כמות סיבים אדירה בירקות, אולי אם מסתכלים ביחס לכמות הקלוריות בסה"כ יש הרבה סיבים, אבל מדובר בד"כ בערך בגרם פר 100 גרם או משהו באיזור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() בד"כ במחשבוני קלוריות לוקחים את עניין הסיבים בחשבון, אז מה שכתוב זה מה שיש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() בעיקר שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תלוי איזה ירקות בעגבניות נגיד אני חושב שיש יותר קלוריות ממה שלוקח לעקל ובסלרי או חסה יש הרבה פחות
|
![]() |
![]() |