|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אני הולך לישון
תראו תסרט מומלץ
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תערוך את זה ??.. יש אנשים שלא ראו את הסרט, תודיע לפחות על ספוילר, במקום להרוס לאחרים את כל הסרט.
![]() |
#3 |
|
![]() וואלה שכחתי חחחחחחחחחחח
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח... לא נורא, העיקר תערוך..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יכולת להשאיר את הכל, ורק להודיע למי שלא ראה את הסרט על ספוילר ולסמן אותו בצהוב..
![]()
![]() |
#6 |
|
![]() וואלה מחקתי כמה שיותר מהר חבל, סוף לא צפוי בכלל
כוס עמק, איזה במאי חסר רחמים חחחחחחחחחחחח
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח... לא ראיתי את הסרט, ולא קראתי את התקציר, יעני התחלתי לקרוא והפסקתי.. אני יוריד אותו, נראה על מה אתה מדבר
![]() אבל רבע מהסוף של הסרט נהרס לי בגללך חחח.. חח לילה טוב אחי.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סרט ענק אה? איזה מגניב הייצור הגדול..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לא אוהב סרטים מפחידים.
אבל ראיתי אתמול ג'אמפר ולמרות שזה נשמע סרט דבילי דווקא היה כיף ^^ בונא יצא לי לראות בחופש הזה מעל 15 סרטים כבר :ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפרופו להרוס סרטים:
אני ארשה לעצמי לספר כי אני משער שכולם כבר ראו את המסור 1. היינו אצל חבר ראינו את המסור אחד, זה היה לפני שנה שנתיים ככה, זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את הסרט. איך שמתחיל הסרט חבל שלי אומר לי "אתה רואה את זה ששוכב באמצע החדר? הוא חי." חחחחח מגיע סוף הסרט, כבר דיי שכחתי מזה, ואז הוא אומר לי "הנה עכשיו הוא יקום" ביאס לי את כל הסרט חחח
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אצלנו תמיד בשישי שבת שהיינו רואים סרט כל החבר'ה שסגרו שבת היה לנו קטע כזה של צחוקים היינו עושים לאנשים : מה זה משנה הוא מת בסוף . בדיחה פרטית כזאת^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי אחד הסרטים הכי טובים !!
כול מי שלא ראה , הינה הסיקור : ![]() ![]() ז'אנר: אימה, דרמה, מדע בדיוני, מתח. אורך: 126 דקות. שפה: אנגלית. מדינה: ארה"ב. במאי: פרנק דארבונט. שחקנים: תומאס ג'יין, מרשה ג'יי הארדן, לאורי הולדן, אנדרה ברואר, טובי ג'ונס, ויליאם סאדלר, ג'פרי דמון. חברת הפקה: Darkwoods Productions, Dimension Films. תאריך יציאה לקולנוע בחו"ל: 23/11/2007 תקציר: המועמד לאוסקר 3 פעמים, פרנק דארבונט ("חומות של תקווה", "גרין מייל") מתאחד עם מלך ספרי האימה, סטפן קינג, בכתיבה ובימוי לסיפור הקצר והמצמרר של האחרון, "הערפל". לאחר סופת רעמים חזקה, האמן דיויד דרייטון (תומאס ג'יין) וקהילה מעיירה קטנה מסתתרים מיצורים משחרי טרף הזוחלים מתוך הערפל. שמועות מפנות אצבע מאשימה לכיוון ניסוי הנקרא "ראש חץ" המנוהל בבסיס סודי בקירבת העיירה. לאחר שהם נמלטים לתוך סופרמרקט מקומי, דרייטון והניצולים צריכים קודם להתמודד אחד עם השני לפני שיוכלו להתאחד ולהתמודד מול האויב שהם אפילו לא יכולים לראות. תמונות מהסרט: ![]() ![]() The Mist Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=EP-MHO_M6ik http://www.youtube.com/watch?v=fgA9bvcF7NY והסוף חזקקקקקקקקקק יאללה חבריה תורידו ותהנו
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו ראיתי..
בונא אחד הסרטים היותר מבאסים :| לא רוצה לדמיין את עצמי בסיטואציה כזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי ת'סרט לפני כמה ימים..ולחשוב שזה סרט אימה? ענק.
באמת סרט אימה עם תסריט מעולה עם כמה קטעים פסיכולוגיים מעניינים (כל הקטעים בסופר ובסוף הסרט) פשוט ריתק אותי לכיסא כל הסרט.. ממש ממליץ לכל לראות אחד הסרטים הטובים השנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אבל איזה סוף יאללה ישר הלכתי לישון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() פיירפוקס....סעמק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סוף קטלני אני חושב..איך שהזקן עושה לו עם הראש שכן שזה הפתרון..ואז ההוא אומר שיש רק 4 כדורים...
הייתי בטוח שכל אחד יתאבד ולא שהוא "ירצח" אותם אבל כן סוף ממש מציק ספוילר ם: |
![]() |
![]() |