|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב! אני חדש פה ונכנסתי לכאן בשביל בעקרון לשאול רק שאלה אחת, שבטח שואלים כאן מעט פעמים.
לפני שאני אשאל את השאלה אני רק מבקש שאם מישהו עונה לי אני אשמח אם הוא יציין שהוא מדבר מתוך נסיון אישי או מתוך ידע מקצועי, רק בשביל שאני אדע, שניהם יתקבלו בברכה ![]() אני בן 23, שוקל 77 ק"ג עם גובה של 188 ס"מ. לאחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר והתחלתי לראות שתרגילי המשקולות מנפחים אותי יותר ממה שהייתי רוצה. הגב שלי התרחב, הידיים התעבו ואני נראה פשוט גדול, משהו שדווקא אני מנסה להימנע ממנו. בעקרון אני רוצה להיות רזה ומחוטב, מחוטב אני מתכוון למסת שרירים בריאה ומעוצבת אבל בלי מראה נפוח וגדול. כך שהשאלה שלי מתחלקת לשתיים : 1. איך אני בונה את הגוף ומעצב שרירים בלי לנפתח אותם, אלא להפוך אותם ליותר ארוכים ודקים? האם הפתרון היחיד הוא רק שחייה? (יש לציין שניסיתי את השיטה של פחות משקל ויותר חזרות, ועדיין הרגשתי שנשאר אותו האפקט) 2. איך אני גורם למסת השרירים שהצטברה עלי קצת לרדת ול"התעדן", בלי להזניח את השרירים ולקבל מראה נפול ורך? אני יודע שבדר"כ שואלים כאן שאלות יותר כמו איך מגדילים מסת שריר אבל אני בטוח שיש כאן אנשים שמתוך הניסון שלהם בתחום יוכלו לעזור לי בעניין ![]() תודה מראש לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הכל קשור לתזונה
תוכל פחות טוב ותגדל פחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי, אתה 77 קילו על 1.88... זה לא שאתה ג'ון ביריון, אתה יכול להיות בטוח שהגוף מטרה שלך, והמאסה והחיטוב שאתה מחפש זה לפחות 85 קילו על הגובהה שלך, לפחות!
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו אתה לא יכו לגרום לשריר שלך להראות איך שבא לך..אלה בוא נגיד לשלוט בגודל שלו..פשוטכשאתה מגיע למשקלמסויםתתאמןפחות..תוכלפחות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל קצת פחות תעשה יותר אירובי ופחות אנאירובי
אתה יכול לנסות להשתמש במשקלים נמוכים במס' חזרות גבוה למרות שלפי דעתי 77 קילו על 188 זה סבבה אתה יכול להגיע גם ל80-85 ותיראה טוב ולא מנופח מדי להפך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כפי שנאמר,אני מתקשה להאמין שאתה נהפך למגודל מיום ליום,ייתכן שירידה באחוז השומן יקנה לך מראה "דק ומעודן" יותר. אם זה לא זה,וזו גם אופציה רלוונטית,ייתכן שיש לך בעיה הורמונלית (ולא חסר כאלו ) שרצוי לבדוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט פחות אנארובי ויותר אירובי שחיה למשל זה מעולה וגם ריצה...
כמובן שיש גם את התזונה..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד כבד (ככה תשמור על המראה המתוח של השרירים) ובוליום נמוך (הרבה עבודה גורמת להרבה קרעים מיקרוסקופים בשריר שעליהם הגוף עושה פיצוי היסף (ככה קוראים לזה?) ) ואף פעם לא לכשל. כלומר אם אתה עושה סקוואטים, תעשה שני סטים של חמש, עם 90% מהמשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות בו 5 סקוואט
כל זה ועוד מלא, בידיוק על מה שאתה רוצה נמצא בספר שנקרא power to the people של פאבל טסאטסולין (חפש באימיול...)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נראה לי זה מרגל ,איזה גבר לא ירצה קצת לגדול (חוץ מגייז).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפי הנתונים שלך אתה אמור להיות שחיף, האמת
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נפח..(לדעתי הטרפזים נותנים תחושה של גודל ועובי)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() כמו שאמרו - ירידה באחוזי שומן זה בדיוק מה שאתה צריך בשביל מראה יותר "מהודק וחטוב".
תנסה באמת לעבוד על משקלים יותר נמוכים ואולי בעצימות יותר נמוכה, להרבות באירובי ולאכול קצת פחות. נסה להיות יותר ספציפי ואיפה שאתה צריך להוריד אז תעבוד פחות חזק ובמקומות שלא "מנופחים מדי" אל תוריד. |
![]() |
![]() |