ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-04-08, 00:58   #1
bundy
חבר פעיל

הסמל האישי שלbundy

ברירת מחדל מחשבה שעלתה בי

חשבתי על זה.. מחיר הקוטג' הוא 6 שקל כיום.. בשביל לספק לגוף שלך כמות חלבון טובה אתה צריך לאכול קופסה אחת ביום מה שאומר 7 קופסאות בשבוע, מה שאומר 49 שקל בשבוע..
אותו דבר לגבי טונה.. קופסה אחת עולה 5 שקל, כל יום קופסה זה יוצא 35 שקל לשבוע..
עכשיו אם לוקחים את זה כסכום חודשי זה יוצא 300 שקל לחודש!
אז חשבתי שיותר משתלם לקנות אבקת חלבון ב400 שקל גג ולקחת סקופ אחד כל יום, ובשאר החלבונים להוסיף פסטרמה חזה עוף וחולי.. והמוצרים שהכי יקרים אצלי- הורדתי..

מה אתם חושבים?
bundy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-04-08, 03:52   #2
נתנאל לוקאס בלסינגסון א.
חבר מתחיל

שלום! מחשבה נחמדה, אך שכיחה !

מניסיוני - אתה תקנה חלבון מי גבינה, וכאן מגיע הטעות שלך - חלבון מי גבינה נספג במהירות, ומגיע לשרירים תוך פחות מ-20 דקות, ובנוסף לכך, פירוקו הסופי נמשך כבין שעה לשעתיים.

אבקת חלבון היא הכרחית, מעבר לכך, היא חיונית למטרות פיתוח גוף, אך איזה חלבון, ומה סוגו?
הזכרת בדבריך את האבקת חלבון, כתחליף אפשרי לגביע לחלב, או לכל מוצר גבינה העשוי מחלב - יש בידיך טעות ידידי - החלב לדוגמא מכיל חלבון קזאין, אשר פירוקו נמשך בגוף כבין 4 ל-6 שעות.

המסקנה היא שקיימיים הרבה סוגי חלבונים - מי גבינה, איזולייט, קזאין, חלבון ביצה(EGG ALBUMEN), והרשימה עוד רבה וארוכה . . . השאלה החשובה ביותר היא כמה ברצונך להשקיע, ומעבר לכך, האם אתה משלים מקורות של חלבון ממוצרי תזונה אחרים אשר מאפשרים לך להוסיך רק 2-3 סוגי חלבונים, לתפריט היומי בעזרת אבקת חלבונים !

ההמלצה שלי - כמובן בהנחה שאתה מעוניין לחסוך, ובו זמנית להגיע לתוצאות - קנה אבקת חלבון משולבת, אשר מכילה גם חלבון מי גבינה, חלבון קזאין וביצה - אלה לדעת רבים החלבונים הכי חיוניים ופרקטים ! דבר זה יועיל לך לקחת את האבקה גם לאחר אימון, גם בבוקר, ובנוסף גם לפני השינה - כל אלה יגרמו להגברת שיפור סינטזת וקליטת חלבונים בגופך, תפנית הגוף למצב אנאבולי(=בונה שריר) ועוד כמה יתרונות חשובים ובולטים. כמובן הכל בהנחה שאתה מקפיד על כל השאר, ואתה יודע למה אני מתכוון !

איזה תוספים כאלה יש? וזו לא רק דעתי, זו גם הכמות רכיבים שהמוצר מכיל, ועוד כמה פרמטרים:

PRO COMPLEX של חברת OPTIMUM, בעל 60 גרם חלבון למנת הגשה אחת(2 סקופים), כמות אסטרונומית לעומת אבקות אחרות, כלומר פר סקופ יש 25 גרם חלבון, רק 2.5 גרם פחמימות ו-0 גרם שומן. כמויות מזעריות של לקטוז, מכלול ויטמינים וחומצות אמינו מסועפות, לספיגה ובניית שריר מקסימלית, וכו'. . . אה וכמובן כמות יפה של גלוטמין. הוא מכיל את הסוגי חלבונים הבאים שאני לא יודע את חלק משמם בעברית: Whey Protein Isolates, Whey Protein Concentrate, Egg Albumen and Hydrolyzed Whey Peptides, וכמובן עוד כמה יתרונות. . . ! לדעתי היא האבקת חלבון הטובה ביותר שנמכרת כאן בארצנו !
לדעתי המחיר של האבקה כאן בארץ יקר מידי, ואינו מצדיק לקנות תוסף בכזו כמות כספית !

אם אתה מחפש דברים שהם ברמה מעבר, ב-TOP, מה שנקרא - אז יש את ה-SYNTHA-6, שלפי מיטב ידיעתי אינו נמכר באף חנות בארץ לתוספי מזן, וניתן להשיגו רק בחו"ל, או דרך קניה באינטרנט, ומשלוח לארץ - ייבוא אישי. הוא גם מכיל מכלול חומצות אמינו מסועפות וחיוניות, הוא מכיל גלוטמין, ויטמינים, מינרלים למיניהם. . . מה עוד? הוא מכיל 6 סוגי חלבונים לעומת ה-PRO-COMPLEX, שמכיל רק 4 סוגים, והוא מתפרק במשך 8 שעות רצוף - משמע הגוף נמצא 8 שעות בפעילות אנאבולית בעקבות האבקה - מבחינתי זה הוא שיקול עצום, וענק - וזה הוא דבר שאבקת חלבון מי גבינה רגילה אינה יכולה לבצע ולא מיועדת לכך ! ועוד דבר, הוא מכיל MCT, שבמידה ואינך יודע מה זה, אני מתנצל - כי אין לי זמן וכוח להסביר. וכמובן עוד מספר יתרונות חשובים ובולטים. . . !

- ודבר אחרון, ברשותך - שניהם מכילים את האנזים החשוב ביותר שאין כאן בארץ במרבית אבקות החלבון בפרט, תוספי התזונה בכלל. ישנו אנזים הנקרא AMINOGEN, שהוא רשום כפטנט, וגורם לספיגה וקליטה מקסימלית ביותר של באסקה בגופך, ובעקבות ספיגה מקסימלית, הגוף עובר לפעילות אנאבולית. אני חייב לציין שרק האבקות ברמות הגבוהות ביותר, יש להם את הרכיב המעולה הזה, והוא מקפיץ את המחיר בנוסף לכך, אלא אם כן אתה קונה בחו"ל.
לשני האבקות יש את האנזים, אך ל-SYNTHA-6, יש אותו במינונים גבוהים יותר !

אם אתה ושאל אותי - לך על ה-SYNTHA-6, הוא מבין הטובים בעולם בתפקידו, ואם לא הטוב שבהם. אני באופן אישי משתמש בו, והוא אוטופי, עם טעם נהדר, שגורם ללקק את האצבעות !

שבת שלום, וחג מצות כשר ושמח !
נתנאל לוקאס בלסינגסון א. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-04-08, 08:42   #3
The Sun
Banned

חבר, אתה חופר.
אל תקשיב לו הוא מנסה לדחוף לך אבקות בכוח.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-04-08, 09:14   #4
orel
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

שלח הודעה דרך ICQ אל orel

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
חבר, אתה חופר.
אל תקשיב לו הוא מנסה לדחוף לך אבקות בכוח.
WTF קורן למה אתה אומר? הוא הביא דווקא אחלה הסבר
orel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-04-08, 10:36   #5
superguitar
חבר פעיל

כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....

הווא ממש צודק מה אתה רוצה ממנו??
יפה אחי אחלה הסבר...

לשואל:אם אין לך כוח לקרוא מה שהוא אמר בקיצור תקנה אבקות חלבון/גיינר בעלי כמה סוגים של חלבונים...
דוגמאות :אבקת חלבון-pro Comlex תערובת יפה של חלבונים
:גיינר-mrm מאסיב מאסל גיינר... תערבות של 8 סוגי חלבון!! אם השהייה של 8 שעות !!50 גרם חלבון במנה!!
:גיינר-pro Comlex Gainer תערות של חלבונים 6 סוגי חלבון משהו כזה...55 גרם חלבון
ישן 24-04-08, 12:24   #6
bundy
חבר פעיל

הסמל האישי שלbundy

אם אני קונה אבקה, אני אקח רק סקופ אחד ביום אחרי האימון, ובשאר היום אני אוכל דברים זולים של חלבון כמו: יוגורט, פסטרמה, גבינה צהובה חזה עוף וכאלה..
אני פשוט חשבתי שאם אני לא אקנה אבקה, אני אצטרך כל יום בקוטג' ובטונה. מה גם שזה לא הכי טעים בעולם זה גם יקר. בחישבו שלי, שימוש על בסיס יומי בקופסת קוטג' אחד וקופסת טונה אחתת, יוצא 336 שקל לחודש!
אבקת חלבון יכולה להספיק לי ל4-5 חודשים במידה ואני לוקח שקופ אחד, ושאר היום משלים חלבונים מהמוצרים שציינתי..
יותר משתלם, לא?
ישן 24-04-08, 12:28   #7
sagi10
חבר פעיל

חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע

4-5 חודשיים !?
חודש וחצי מק"ס
ישן 24-04-08, 12:29   #8
bundy
חבר פעיל

הסמל האישי שלbundy

חודש וחצי?
אם אני לוקח רק סקופ אחד ליום?
ישן 24-04-08, 13:49   #9
superguitar
חבר פעיל

חודשיים בערך
וכן זה יוצא עדיין יותר זוללל
הבעיה שהאבקות הטובות באמת יקרות...
ישן 24-04-08, 13:56   #10
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
פורסם במקור על ידי נתנאל לוקאס בלסינגסון א.
שלום! מחשבה נחמדה, אך שכיחה !

מניסיוני - אתה תקנה חלבון מי גבינה, וכאן מגיע הטעות שלך - חלבון מי גבינה נספג במהירות, ומגיע לשרירים תוך פחות מ-20 דקות, ובנוסף לכך, פירוקו הסופי נמשך כבין שעה לשעתיים.

אבקת חלבון היא הכרחית, מעבר לכך, היא חיונית למטרות פיתוח גוף, אך איזה חלבון, ומה סוגו?
הזכרת בדבריך את האבקת חלבון, כתחליף אפשרי לגביע לחלב, או לכל מוצר גבינה העשוי מחלב - יש בידיך טעות ידידי - החלב לדוגמא מכיל חלבון קזאין, אשר פירוקו נמשך בגוף כבין 4 ל-6 שעות.

המסקנה היא שקיימיים הרבה סוגי חלבונים - מי גבינה, איזולייט, קזאין, חלבון ביצה(EGG ALBUMEN), והרשימה עוד רבה וארוכה . . . השאלה החשובה ביותר היא כמה ברצונך להשקיע, ומעבר לכך, האם אתה משלים מקורות של חלבון ממוצרי תזונה אחרים אשר מאפשרים לך להוסיך רק 2-3 סוגי חלבונים, לתפריט היומי בעזרת אבקת חלבונים !

ההמלצה שלי - כמובן בהנחה שאתה מעוניין לחסוך, ובו זמנית להגיע לתוצאות - קנה אבקת חלבון משולבת, אשר מכילה גם חלבון מי גבינה, חלבון קזאין וביצה - אלה לדעת רבים החלבונים הכי חיוניים ופרקטים ! דבר זה יועיל לך לקחת את האבקה גם לאחר אימון, גם בבוקר, ובנוסף גם לפני השינה - כל אלה יגרמו להגברת שיפור סינטזת וקליטת חלבונים בגופך, תפנית הגוף למצב אנאבולי(=בונה שריר) ועוד כמה יתרונות חשובים ובולטים. כמובן הכל בהנחה שאתה מקפיד על כל השאר, ואתה יודע למה אני מתכוון !

איזה תוספים כאלה יש? וזו לא רק דעתי, זו גם הכמות רכיבים שהמוצר מכיל, ועוד כמה פרמטרים:

PRO COMPLEX של חברת OPTIMUM, בעל 60 גרם חלבון למנת הגשה אחת(2 סקופים), כמות אסטרונומית לעומת אבקות אחרות, כלומר פר סקופ יש 25 גרם חלבון, רק 2.5 גרם פחמימות ו-0 גרם שומן. כמויות מזעריות של לקטוז, מכלול ויטמינים וחומצות אמינו מסועפות, לספיגה ובניית שריר מקסימלית, וכו'. . . אה וכמובן כמות יפה של גלוטמין. הוא מכיל את הסוגי חלבונים הבאים שאני לא יודע את חלק משמם בעברית: Whey Protein Isolates, Whey Protein Concentrate, Egg Albumen and Hydrolyzed Whey Peptides, וכמובן עוד כמה יתרונות. . . ! לדעתי היא האבקת חלבון הטובה ביותר שנמכרת כאן בארצנו !
לדעתי המחיר של האבקה כאן בארץ יקר מידי, ואינו מצדיק לקנות תוסף בכזו כמות כספית !

אם אתה מחפש דברים שהם ברמה מעבר, ב-TOP, מה שנקרא - אז יש את ה-SYNTHA-6, שלפי מיטב ידיעתי אינו נמכר באף חנות בארץ לתוספי מזן, וניתן להשיגו רק בחו"ל, או דרך קניה באינטרנט, ומשלוח לארץ - ייבוא אישי. הוא גם מכיל מכלול חומצות אמינו מסועפות וחיוניות, הוא מכיל גלוטמין, ויטמינים, מינרלים למיניהם. . . מה עוד? הוא מכיל 6 סוגי חלבונים לעומת ה-PRO-COMPLEX, שמכיל רק 4 סוגים, והוא מתפרק במשך 8 שעות רצוף - משמע הגוף נמצא 8 שעות בפעילות אנאבולית בעקבות האבקה - מבחינתי זה הוא שיקול עצום, וענק - וזה הוא דבר שאבקת חלבון מי גבינה רגילה אינה יכולה לבצע ולא מיועדת לכך ! ועוד דבר, הוא מכיל MCT, שבמידה ואינך יודע מה זה, אני מתנצל - כי אין לי זמן וכוח להסביר. וכמובן עוד מספר יתרונות חשובים ובולטים. . . !

- ודבר אחרון, ברשותך - שניהם מכילים את האנזים החשוב ביותר שאין כאן בארץ במרבית אבקות החלבון בפרט, תוספי התזונה בכלל. ישנו אנזים הנקרא AMINOGEN, שהוא רשום כפטנט, וגורם לספיגה וקליטה מקסימלית ביותר של באסקה בגופך, ובעקבות ספיגה מקסימלית, הגוף עובר לפעילות אנאבולית. אני חייב לציין שרק האבקות ברמות הגבוהות ביותר, יש להם את הרכיב המעולה הזה, והוא מקפיץ את המחיר בנוסף לכך, אלא אם כן אתה קונה בחו"ל.
לשני האבקות יש את האנזים, אך ל-SYNTHA-6, יש אותו במינונים גבוהים יותר !

אם אתה ושאל אותי - לך על ה-SYNTHA-6, הוא מבין הטובים בעולם בתפקידו, ואם לא הטוב שבהם. אני באופן אישי משתמש בו, והוא אוטופי, עם טעם נהדר, שגורם ללקק את האצבעות !

שבת שלום, וחג מצות כשר ושמח !
האבקה syntha 6 אמנם מכילה מגוון רחב של סוגי חלבונים ,אך בשורה התחתונה האבקה לא ממש ברמה,הערכים שלה ממש לא "להיט"
בסקופ יש כ-200 קלוריות,15 ג' פחמימה,6 ג' שומן ורק 22 ג' חלבון ככה שאם אתה משווה אותה עם הפרו קומפלקס ברור לך מי עדיפה?
בנוגע לחלבון איכותי פרו קומפלקס הוא בחירה נכונה בנוסף אליו יש את החלבון 100% קזאין של אופטימום וזה מוצר מעולה לצרוך בבוקר או לפני שינה(חלבון שמתפרק לאט) ואם יש לך גם חלבון מי גבינה אתה אחרי אימון מערבב חצי סקופ של החלבון קזאין עם חצי סקופ של חלבון מי גבינה וקיבלתי פרו קומפלקס.
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-04-08, 14:04   #11
superguitar
חבר פעיל

גם טוב אבל הוא מחפש דרך לחסוךך לא לקנות עוד אבקות =]