ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-12-06, 12:42   #1
genotip
חבר מתחיל

ברירת מחדל תוספי תזונה לעלייה במשקל

שלום רב,
לאחרונה (כחודש) התחלתי להשתמש בתוסף תזונה מסוג "סיריוס מאס" (כ2 מנות ליום לכל אורך היום), כחודש אחרי עדיין אין עלייה מסוימת במשקל, כפי שצפיתי שתהיה.

פרט לאימוני כושר ביתיים, אין יותר מדי פעילות בגזרה הזאת.

האם תוכלו להמליץ, או יותר נכון - האם יש צורך בתוספי תזונה ו/או ויטמינים נוספים שיכולים להועיל?

(מ - 55, ג - 180)
genotip מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-06, 13:25   #2
Johnny
חבר פעיל

באיזה אופן אתה לוקח את האבקה, באיזה אופן אתה מתאמן, מה התפריט שלך.

בלי המידע הזה אי אפשר לדעת כלום.
Johnny מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-06, 13:38   #3
dan154
חבר פעיל

תקרא מאמרים פה באתר, 'המדריך השלם לעלייה במסה' ואחרים.
אתה מאוד רזה, נסה להקפיד על יחס גבוה בין פחמימות וחלבונים (משהו כמו מינימום 4 גרם פחמימות על כל גרם חלבון). תפצל ארוחות כמו שצריך, תאכל מאוזן ומומלץ לעשות מנוי לחדר כושר.
בקיצור, תקרא כמה שאתה יכול בנושא, וככל שתלמד כך תוכל ליישם את הידע ולהתחיל לגדול.
dan154 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-06, 14:40   #4
genotip
חבר מתחיל

אני מערבב בכל בוקר את האבקה (3 מנות הגשה) ביחד עם 2 ליטר חלב, ושותה במהלך כל היום.

אימוני כושר - בערך על פי התוכנית המוגשת כאן באתר (למתחילים), 3 פעמים בשבוע, בעיקר סטים של מרפקים, בטן בתוספת אופניים ומשקולות (דחיקה ופרפר). לא משהו רציני מדיי.

התפריט מאוד משתנה, בדר"כ בבוקר דגנים (ולפעמים גם לא). בצהריים אוכל בחוץ (יכול לנוע בין שווארמה רגילה, לבין ארוחה מלאה או סתם שקשוקה). בערב - בעיקר נשנונים, סנדוויץ גבינה, חומוס, שניצל, טוסטים למיניהם...

התפריט מאוד לא מסודר מאחר ורוב היום אני נמצא בנסיעות ועל כן גם הוספתי את התוסף תזונה שייאזן לי אותו טיפה.

שאלת ההמשך שלי הייתה (כפי שכתבתי בהודעה למעלה), לאור כל אלו האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוסף מבחינת תוספי תזונה או ויטמינים מועילים, מאחר ושאר הדברים (כמו תזונה נכונה) לא ישתנו בזמן הקרוב.

תודה.
ישן 18-12-06, 14:59   #5
מתן18
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי genotip
אני מערבב בכל בוקר את האבקה (3 מנות הגשה) ביחד עם 2 ליטר חלב, ושותה במהלך כל היום.

אימוני כושר - בערך על פי התוכנית המוגשת כאן באתר (למתחילים), 3 פעמים בשבוע, בעיקר סטים של מרפקים, בטן בתוספת אופניים ומשקולות (דחיקה ופרפר). לא משהו רציני מדיי.

התפריט מאוד משתנה, בדר"כ בבוקר דגנים (ולפעמים גם לא). בצהריים אוכל בחוץ (יכול לנוע בין שווארמה רגילה, לבין ארוחה מלאה או סתם שקשוקה). בערב - בעיקר נשנונים, סנדוויץ גבינה, חומוס, שניצל, טוסטים למיניהם...

התפריט מאוד לא מסודר מאחר ורוב היום אני נמצא בנסיעות ועל כן גם הוספתי את התוסף תזונה שייאזן לי אותו טיפה.

שאלת ההמשך שלי הייתה (כפי שכתבתי בהודעה למעלה), לאור כל אלו האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוסף מבחינת תוספי תזונה או ויטמינים מועילים, מאחר ושאר הדברים (כמו תזונה נכונה) לא ישתנו בזמן הקרוב.

תודה.

אוקיי....הבעיה העיקרית שלך היא התפריט,האבקה היא חסרת תועלת ללא תפריט משמעותי ומסודר

קרא מאמרים,לאחר שתבין,חשב את הצריכה הקלורית שלך והוסף כ500 קלורית.

לדוג' צריכתך הקלורית היא 1700 ק"ק משמע אתה צריך 2300 ק"ק במסה.

אגב,טיפ נחמד שעזר לי מאוד-לך על חלווה לא כארוחה,אלא כתוספת,זה יוסיף לך 500 ק"ק לתפריט וגם כמות נחמדה של חלבונים.

בהצלחה.
מתן18 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-12-06, 15:17   #6
genotip
חבר מתחיל

כן, אני מודע לעובדה שהבעיה נעוצה קודם כל בתפריט, הבעיה היא שהוא לא ישתנה בקרוב.

מדוע אבל האבקה לא תועיל? הרי המטרה שלה זה להוסיף 1000 ומשהו קלוריות לתפריט היום, הלא כן?
תגובה