|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() שלום.
יש לי שאלה מוזרה,עשיתי השבוע הורדת ידיים. אם מישהו שאני הורדתי מלא פעמים ופיתאום לא הצלחתי להוריד אותו. גם עשיתי אם עוד מישהו לצורך בדיקה הורדת ידיים ותמיד אני מעיף לו תיד וגם אותו לא הצלחתי. ובכלל ליפני זה הרגשתי ירידה חזקה בכוח בידיים ופיתאום אני מגלה שזה נכון. חבר'ה מאיזה סיבה פיתאום אין לי כוח בידיים ? אני מתאמן שנתיים, אני בעליה במסה ועליתי עכשיו איזה 4 קילו יכול להיות בגלל שעליתי השריר ניבנה מחדש שוב ? איך זה שמ100% כוח ניהיה לי 40% ? אני כבר כמה חודשים עושה את התוכניות של גיל גרנות. היתי מתאמן 5 פעמים בשבוע-ועכשיו רק 4. ואין לי פיתאום כוח ביד,אם למישהו יש הסבר לזה ויכול לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח. אני נימצא בדילמה בבקשה תעזרו לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() עשית את זה אחרי אימון ידיים אולי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אמ לא בדיוק אחי.
חזרתי לבית אחרי אימון חזה ויד קדמית ורגליים. ועשיתי סתם ככה בערב אם מישהו,אז אמרתי בטח בגלל האימון לא נישאר לי כוח. למחרת ניסתי לעשות הורדת ידיים ולא הצלחתי להוריד את החבר שלי. אחר כך ניהיה לי כאבים בשריר הקדמי ליד החיבור של האמות לשריר. וסתם אתמול עשיתי אם מישהו שבכלל אין לו כוח ולא היתי מתאמץ בשביל להוריד אותו ולא הצלחתי. נהיה לי כאבי טופת עכשיו ביד קדמית. אבל גם ליפני כול הקטע של ההורדת ידיים הרגשתי שירד לי הרבה מהכוח. ואני לא מבין ממה ואיך. אתה יכול לנחש כמו אורי גלר ממזה יכול להיות חח רציני כאילו מה פיתאום אין לי כוח בידיים. זה יכול להיות בגלל שעליתי כמה קילו במשקל אז השריר ניבנה מחדש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() סבבה אחי,אני לא עושה בנתיים.
אבל אני שאול אותך גבר למה פיתאום אין לי כוח ? כאילו מאיזה סיבה יכול ללכת לי סתם ככה הכוח ? יכול להיות בגלל שעלתי במשקל אז השריר בונה את עצמו מחדש או משהו כזה? אני לא מבין למה ואני מזה מבואס בגלל זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
או שהגעת לכשל באיזה תרגיל והעצבים שלך עייפים, או שפשוט אתה באימון יתר. או שחבר שלך התחיל להתאמן
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() אני חושב שאני באימון יתר 5 פעמים בשבוע,אבל היתי הולך רק 4.
היתי עושה חזה ויד קדמית למחרת כתפיים ורגליים יד אחורית וגב בכול שרירי 4 תרגלים חזרות בין 6-8-12 עכשיו התחלתי תוכנית חדשה. חזה יד קדמית ורגליים גב כתפיםם ויד אחורית. זה מוזר פיתאום שאין לי כוח בכלל בידיים ואני לא מבין למה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אכן. זאת אחת מתעלומות היקום.
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() אז איך זה הגיוני שאחרי שנתיים של אימונים, שמ ליפני חצי שנה ככה היה לי מלא כוח
ועכשיו פיתאום אין לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אימון יתר נקודה גם אני חוויתי את זה גם בהורדת ידיים וגם במשקלים במכון פתאום ירדתי בכוח בביספס למרות שהשקעתי לא הפסדתי אימונים ואכלתי טוב יצאתי למנוחה של שבועיים חזרתי והצלחתי לחזור למשקל וגם לעקוף אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי אחי בעיקרון אם אתה מתאמן אינטנסבי אתה צריך לקחת איזה שבוע שבועיים מנוחה מכל פעילות כל שלוש חודשים ואז אתה חוזר כמו חדש ובקשר להורדת ידיים כמה שזה תורם לאגו תנסה להיגמל מזה לא נותן כלום חוץ מזה שהורס תמנוחה לידיים כמה שזה מעצבן שאיזה מישו מעפן אומר לך בוא הורדת ידיים תחשוב על זה שאתה הורס לשריר תגדילה ותמנוחה וככה תפסיק מקווה שעזרתי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() תודה אחי נתת לי קצת מוטיבציה טובה.
חשבתי שזה רק לי קורה. עכשיו ניהיה לי כאבים חזקים ביד ושאני מרים משהו שורף לי. נירא לי אני יקח קצת הפסקה,תודה שוב לכולם על העזרה שמח שאתם פה תמיד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תלמד להפסיד בכבוד בהורדת ידיים
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() אני יבחר להיתעלם מהודעה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר מערכת העצבים.
תקשיב, תיקח מנוחה יומיים ככה מהאימונים ומהורדת ידיים והכול. תחזור בעוד יומיים אני מאמין שתיהיה חזק שוב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |