|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי שתוק
שמע אני יווני ואני שומע הרבה שירים ביוונית ואין לך מושג כמה שירים במזרחית הלחן שלהם הם יווני ואגב גם טורקי לפעמים בקיצור זה ידוע אם לא ידעתם אז עכשיו זה ידוע לכם וזה במלא מלא מלא מלא שירים ככה.. לא הייתי קורא לזה גנוב כי גם בסגנונות אחרים לוקחים ביטים לפעמים נגיד בהיפ הופ וכאלה פשוט עושים חידושים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עבורי לטקסיייייי בקסייייייייייייייי
אמוריייייי לקסיייייי חויקקסיייייייייי האוליייייייייי הבואללללללללקסייייייייי הינעל דינק כוס של דודה של הזמורלקסיייייייייייייייי הזה מזה הוא לא יודע לנהוג, מי נתן לו רשיון, בגלל אנשים כמוהו יש הרוגים בכבישים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אני חורש על ה Xorizoume Apopse הזה הרבה לפני שיצא הוזה אותך מולי חחחחחחחחח
^^ פינגווין הרגע הייתי בעיר איזה רוסי שיכור גנב מכונית או משהו עם איך שהוא נהג כל בנאדם אחר נראה כאילו הוא איזה מיכאל שומכאר, הוא נהג בסלאלומים עלה על מדרכות כמעט פגע במישהו עבר אולי 10 סנטימטר ממנו חח היה מפחיד הייתי בכביש באותו זמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() וואי זה בדוק גנוב. איזה כריש מי שמצא את זה במקור...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא גנוב מה יש לכם, כולה עשו שימוש בלחן.
הרבה זמרים מזרחיים עושים את זה.. נגיד איציק קלה לוקח מלא מתורכית.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() מה הפלא? בישראל גונבים הכל מחו''ל
וראיתי עוד מקרים שבישראל לקחו ת'לחן לשירים ''שלהם''... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כל השירים ים תיוכנית עיברית ומזרחית יותר כבדה זה הכל לחנים טורכים
בעיקר של איברהים טאטליסס ופרדי טייפור שמעי שירים שלהם כמעט כל שיר תזהו אותו על לחן ישראלי תיראו גם בעטיפות של הדיסקים רשום לחן יווני \טורכי
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח איברהים טטליסס מלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה על זה כתבה פעם שאמנים ישראלים גונבים לחנים משירים מחו"ל,קוראים לזה "עממי",ולא משלמים להם תמלוגים אפילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחח לפעמים???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח ה"לפעמים" הזה הרג אותי..תבדוק במזרחית הרצינית כמה שירים הם באמת בטורקית..50 אחוז לפחות..ואני עוד קרעתי ככה מהאחוזים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח שתוק שתוק כל מי ששומע מזרחית וקצת מתמצא בעינין יודע שמלאמלא שירים מזרחים הלחן שלהם נלקח ממדינות כמו יוון טורקיה(הרוב) וספרד(קצת)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() יצא לי פעמיםם מזה לא טעות שלח לחצתי שלח רק פעם אחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככה אני משווה בין המקורי ללא מקורי חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני אוהב נגיד מכיר את bebegim של איברהים טטליסס אז עשו לו מלא גרסאות בעברית אבל אין המקור הרבה יותר טוב לדעתי המקור ביוונית של הוזה אותך מולי גם יותר יפה... אגב איך אתה מוצא בכלל את המקורי\לא מקורי נגיד יש לך עכשיו שיר מזרחית כתוב לחן עממי יווני, איך אתה מוצא מאיזה שיר ביוונית זה הגיע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מדהים ,המקורי הרבה יותר יפה אין ספק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יתפלא אם גם המילים פשוט תורגמו מהשיר הזה...
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() זה רק מראה על הרמת הכשרון של האמנים המזריחים בארץ תמיד טענתי שהם בתחתית ושווים לתחת
|
![]() |
![]() |