|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כותרת..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין דבר כזה יש מיליון חלוקות בab ועל כל אחד עובדת חלוקה אחרת תעשה מה שנוח לך
Ab היא החלט אחת החלוקות היותר טובות מבחינת עצימות תדירות והתאוששות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ... כמו שtrx אמר לך...
אבל בכללי אחלה תוכנית עצם זה שבחרת Ab זה מעולה... קח לך קצת חלוקות אפשריות... גב יד קדמית רגליים חזה כתפיים יד אחורית גב אחורית רגליים חזה קדמית כתפיים חזה גב אחורית רגליים כתפיים קדמית (כן יש חלוקה כזאת למרות שאני גם לא מבין מה הסיבה להשים חזה וגב ביחד אבל שיהיה חלק אומרים שזה עובד עליהם פצצה...)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שואל אותי
ABA BAB A deadlift and bench press/dips B squats and pull up תעבוד כבד, עם די הרבה מנוחה ווליום מאוד גבוה ![]()
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() החלוקה שאני משתמש בה בAB זה A חזה יד אחורית כתפיים B רגליים גב יד קדמית אבל אם עושים בA חזה ויד קדמית אז בB עובדים על יד אחורית אבל יד אחורית התאמנה יום קודם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שאני עושה Ab אני אוהב את החלוקה הרוצחת
A- יד קדמית + אחורית + כתפיים B -חזה + גב + רגליים
![]() |
#8 |
|
![]() יש גם חלוקה של פלג גוף עליון \ תחתון. חזק רצח!
גם פעם חילקתי לפי דחיקות ומשיכות... עבד עליי יפה מאוד אני מאמין שחשוב לא להיות מקובע ולעשות הרבה שינויים כל הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה :
A : חזה , יד קידמית , רגליים B : גב , יד אחורית , כתפיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
בדיוק... ובגלל זה בהמון חלוקות אוהבים לחבר בינהם כי אפשר לחבר כאילו בין החזה ליד אחורית ולתת נגיד 2 תרגילים לחזה ותרגיל ליד אחורית ולהשים גם מקבילים שכאילו זה גם לחזה וגם ליד אחורית אז זה יוצא 3 חזה 2 אחורית לדעתי טעות אבל שיהיה... כנל לגבי קדמית וגב מתח הפוך.... בכלל לדעתי הכי טוב ואיפה שגדלתי הכי טוב זה Ab חזה כתפיים קדמית גב רגליים אחורית
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה כולם על התשובות, נראה לי אני ילך על החלוקה של denous:
חזה כתפיים קדמית גב רגליים אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החלוקה הכי גרועה שראיתי, אימון B נראה כמו FBW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואז יום אחרי זה אתה עובד על אחורית..אתה אמור לתת לשריר הזה מנוחה לא? אז לא עדיף לעשות A חזה יד אחורית כתפיים וB רגליים גב קדמית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ואם אתה שואל אותי אנשים מגזימים זה לא שבבנצ היד אחורית עובדת בצורה מטורפת...כן היא עובדת אבל לא צריך להגזים כמו שמבקילים אחיזה צרה עובד יותר היד האחורית מאשר החזה שאומרים מקבילים עובד חזה יש אחיזה שונה לזה.... יש המון חלוקות אניע שיתי את מה שאמרתי ואני יכול להגיד לך שבטוח אתה לא תרגיש יום אחרי בעיה עם היד האחורית...
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() החלוקה שלי היא
A : יד קדמית יד אחורית וכתפיים, נותן 6 סטים לכול שריר B : גב חזה רגליים כול שריר 8 סטים
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() הגב לא אמור להיות באותו אימון עם הקדמית , והחזה לא אמור להיות עם האחורית ?
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
נשמע מעניין, A - שרירים קטנים B גדולים \ מה אתם אומרים ?
![]() |