|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא יודע אם זה מעניין מישהו או מישהו ראה אבל כרגע היה את המשחק הכי מותח בתולדות הכדורגל בישראל (טוב לא הכי מותח). הפועל "בושה" ת"א מול בית"ר "אנחנו לא קבוצה" שמשון. זה היה חצי גמר גביע המדינה הפועל ניצחו בפנדלים 8-9 אני אוהד הפועל ת"א ונראה לי עכשיו אני חולה עשיתי מקלחת מים קרים ועדיין חם לי בטירוף. עכשיו אני בטוח שכולם יגידו השופט עז לכם בלה בלה בלה
אבל אני באמת לא הבנתי את הפרשנים שהם אמרו "היתה נגיעת יד של ג'וניור" שלפני שניה שחקן של שמשון פשוט נתן סרפ של כדורעף בכדור בכל זאת העיקר שניצחנו נ.ב אם מאחורי המחשבים מסתתרים אנשים אמיתיים ולא רובוטים אני בטוח שהאשכול הזה יצור הרבה ויכוחים יש כאן אוהדי הפועל בכלל? תנעלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הרגע פתחו על זה נושא יא מצחיק
![]() |
#3 |
|
![]() כל הכבוד לביתר שמשון-סינדרלה אמיתית!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אני אוהד מכבי ואני אומר שאתם תירדו ליגה בעזרת השם.. חוץ מזה כבר פתחתי על זה דיון למה לפתוח עוד 1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אגב, השופט לא עזר רק לכם.
גם השער של שמשון היה צריך להפסל, היה נבדל של עופר שטרית.
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
טוב בכל זאת אל תגיבו פה יותר כי יש אשכול אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל