|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אז המכון שלי בשיפוציים כבר חודש ככה עוד מאט הוא חוזר לפעולה.. בנתיים אניר ק שומר על תזונה ולפעמים מקביליות שכיבות שמיכה ומתח..
אז הינה תמונה שליי מהיום, מצב קר לחלוטין!!!! ואני מבקש תיתחשבו בזה שאני רק בן 14! אני שוקל 64-67 לא בטוח עדיין.. לא בדקתי הרבה זמן.. ו? ![]() טוב איןלי כוחח אנשים פה לא יודעים לתת תגובות חיוביות יודעים רק להוריד מוטביציה לאנשים, אני יכול להתערב שכולם פה בגיל 14 היו שחיפים שלא היה להם רבע שריר... וכלכך מעניין אותכם.. היקף 34.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל אחד שמתאמן שנה אתה ממש קטן
תגדיל את כמות האוכל והאימונים מאזן קלוריות חיובי בהרבה אתה צריך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אוכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התאמנת פעם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אוכל טוב אחי? גם אני בן 14.. אבל אתה קטן מאוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() שחיף..למה לעלות תמונה?סתם שרפת קלוריות..לך לאכול.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() נראה בסדר גמור יש בסיס, שנה זה מעט מאוד זמן, אני לא מבין למה אנשים מצפים כאן ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הם רגילים שכל אחד בן 18-19.... כאלה אחרי צבא שכבר קיבלו מסה ובסיס והתפתחו וניצלו את ההיתפחות שלהם.. אני סך הכל בן 14 ישלי עוד להתפתח.... פשוט כולם פה מצפים לראות מישהוא על 8 אחוז שומן אם יש 38-40..... רדו מהסרט כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אל תקשיב לאחרים... אני יכול להבטיח לך שאתה תגדל עוד הרבה.. פשוט בגיל הזה קשה לגדול ולהתפתח אז אין כל כך הרבה ציפיות... מאחד שהיה שחיף אני יוכל לומר לך שאם תשקיע עוד איזה שנתיים ככה אתה תהיה מפותח.... בנתיים אתה ממוצע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאמינו לי בזמן האחרון הצטרפו פה אנשים מזה זבלים .. סבבה לא כולם עושים שינוי הכי גדול וזה אבל למה ללכלך ככה מי שלא חושב טובות אז שיסתום תפה .. מה אתם חושבים שתרדו עליו זה יעזור לו ?
שמע אבאלה לגיל 14 המאסה סבבה למרות שאתה נראה יחסית מפותח לגילך אז לא יודע .. אתה נשמע רציני קח תאימונים ברצינות ויש לך עוד הרבה זמן לגדול בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה לגילך.
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אנשים כחו בחשבון שהבן אדם בן 14, לגיל שלו הוא במצב טוב ויש לו עוד זמן לגדול עד גיל 16 לפחות, תגובות כמו "יא שחיף" "התאמנת פעם?" לא נותנות מוטבציה להמשיך להתאמן, ואני בטוח שרובכם בגיל הזה לא הייתם קולמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה בסדר אחי אבל בחיים אל תשתמש בגיל שלך כתירוץ כאילו.
העלית תמונה אז קח אחריות ודאג לעצמך אם אתה במצב טוב או לא ותדע לקבל את התגובות... בן 14 15 זה לא משנה זה שטויות סתכל את סטס גיל 15 בערך כבר היה חמור ואני בטוח שאתה מתקרב ל-15... גיל לא מצדיק גם אני בן 15.5 לא מזכיר את זה ולא כלום ופשוט מעלה תמונה בזמן שאני חושב שאני באמת יכול לקבל תגובות טובות שיהיה לי מה לשפר לחזק. קח לתשומת לבך ! בקיצור נראה בסדר מאסה אחי עוד שנה-שנתיים תראה טוב מאוד זה מעולה שהתחלת להתאמן מגיל כזה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בפורום עוד מעט שנה , זה חדש לך שבזירת הגולשים אנשים שופטים כיאלו כל אחד הולך עוד שניה לעלות על במה?? זה היה דבר ראשון
דבר שני: אני לא מבין למה העלת תתמונה אם אתה יודע שהמצב שך לא משו כילאו מה אתה רוצה שנגיד לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש בסיס , אחלה היקף לגילך, תעלה במאסה ותן דגש על כתף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תיתאמן חזק תאכל טוב ויהיו תוצאות
לגיל בסדר יחסית אני מדבר על פי ה34.8 ביד |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ב'ונה די עם השטויות האלה עאלק קטן לגילו
שום קטן ושום נעליים טוב מאוד אחי על תקשיב להם תמשיך להיתאמן חזק אתה ניראה סבבה לגמרי לגילך
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם, ולמי שאמר אין לי בעיה לקבל ביקורת, אבל ביקורת בונה [[=,
שבת שלום וחג שמח ואלה הנתונים שלי : גובה 1.74 בן 14 שוקל 65-68 אחוז שומן 14-15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך היקף 34.8...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |