|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתם חושבים שיש איזה סיכוי ללמוד משו כמו אומנות לחימה אבל לבד??
כאילו בלי מורה או משו כזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני למדתי, אתה צריך לקחת ווידיאו ופשוט לתרגל אותו..
עדיף לך לקחת מצלמה ולצלם את עצמך, לראות מה דורש שיפור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא מספיק רק להסתכל,אתה צריך לתרגל פיזית על מישהו,אם יש לך אח קטן בבית אז אתה יכול להגיע לרמה לא רעה.
אם יש לך אח גדול אתה יכול להשתפר בצורה בלתי רגילה אבל אתה תשבור כמה עצמות בדרך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו לילמוד תרגילים של כדורגל מי ליראות וידיאו קשה אבל אפשרי
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא..
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: גל
עוסק ב:: אכילה
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() שק איגרוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין דבר כזה ללמוד אומנות לחימה לבד, זה יותר מדי מורכב. אתה צריך מורה שיתקן אותך וילמד אותך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() Ja Rule איזה וידאו למדת?חחח
יכול להיות אולי שאני ישיג שק איגרוף..וגם יש אח קטן חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ממש לא אחי, רק ברמה חובבנית של להבין מה הולך ולהתמצא... בשביל אשכרה לדעת להלחם בסגנון כלשהו אתה צריך מדריך ופרטנר לתרגול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני פעם למדתי דרך האינטרנט כל מיני סוגים שונים של בריחים,חניקות הפלות ובקטע של הבריחים והחיניקות הגעתי לרמה יחסית טובה לא ממש אומנות לחימה שלמה כי לא יצאתי מתנשף מ"האימון" ולא נערך שום קרב אבל זה נותן בסיס לא רע ועד היום(זה היה לפני שנתיים נראה לי) אני חלק,אבל אז היה לי מגוון יפה של בריחים וחניקות לא שעל זה ניתן להתבסס אבל זה עזר לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אתה יכול ללמוד "לרקוד" את האומנות אבל לא להילחם.
זה הכל תירגול ולזה צריך עוד מישהו איתך.
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לי אחי אני אומר לך צריך עם מורה בקבוצה שיהיה לך אנשים לעשות איתם קרבות
לבד בבית לא יצא לך כלום כי אתה לא תתרגל לעשות את זה ברחוב לך תלמד קצת Mma |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואפשרי ללמוד דרך האינטרנט, פשוט העתקה העתקה ושוב פעם העתקה. אחרי העתקות, צריך לנסות כמה שיותר על בן אדם. כמובן שיותר טוב ללמוד בחוג, אבל עדיין אפשרי ללמוד לא מעט מסירטונים. ותחפש ביוטוב וכאלה אני בטוח שתמצא, אני לא זוכר את השמות שחיפשתי בהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() לא אותו דבר..
גם אני הורדתי מלא סרטי הדרכה והסברה והכל אבל אחרי שנרשמתי לאימונים רצינים הבנתי כמה זה כלום בעצם זה פשוט לא אותו דבר
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שהתאמן בקראטה 8 שנים אני אומר לך שהסיכוי ללמוד אומנות לחימה לבד כמו שצריך הוא אפסי
יש הרבה חומר שצריך לדעת, תמיד לומדים דברים חדשים, אין כמו מאמן מנוסה שמסתכל עליך מהצד ומתקן אותך