|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני רואה בפורום תופעה שגורמת לי להתבייש בהתנהגות של הגולשים שלנו
ההתנפלות הפומבית הזאת על Y2j היא מגעילה ומביכה ,אנחנו מתיימרים ומשוויצים בזה שאנחנו הפורום מספר אחד בארץ וזה נכון ,אבל מה זה אומר עלינו כשאנחנו לא מסוגלים לקבל לתוך הקהילה שלנו גולשים חדשים ? כן אני מודה ,גם אני לא הייתי כל כך סימפטי כלפי הבחור ,אבל מה שקורה פה זה מעל ומעבר. מה בסך הכל הבחור עשה? אז הוא בא מפורום אחר שהוא תת רמה ,קורה.לפחות הוא שידרג והגיע אלינו ,אז במקום שנגרום לו להגיד " וואי איזה החלטה חכמה עשיתי שעברתי לשם " אנחנו מחרבנים לו על הראש ? ומה התחיל עכשיו ? עריכת תמונות ? עד לא יותר מדי זמן אני זה הבחור שהיה על הכוונת בעריכת התמונות הנבזית הזאת ,אז אני יודע איך זה מרגיש ,זה הדליק לי את הפיוז. אז הוא לא ממש בקיא בחומר ,ולפעמים הוא פותח אשכולות סתם ,אבל כמה אשכולות סתם כל אחד ואחד מאיתנו פתח פה ? והרי כל אחד פה היה נוב פעם ,אז למה להתנכל לאנשים על לא עוול בכפם ? ההתנהגות הזאת נפסקת פה או שגולשים יעופו מהפורום ,לא משנה לי אם הם היו פה גם לפניי. תודה רבה ושבוע טוב.
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() לא נראה לי שמתעצבנים מזה שהוא פותח סתם נושאים אלא בגלל האישיות החרא שלו.
יענו, הוא כאילו מחשיב את עצמו לאחד כזה שמבין והוא יותר טוב מאלה ב-fxp כביכול ובגלל זה לפי דעתי אנשים לא סובלים אותו..
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי ירדו על הצורה שלו בלי הפסקה שהוא משם.
![]() |
#4 |
|
![]() בואו לא נהפוך את השרשור הזה למריבה בינינו לבין עצמנו ,כי הבאנים יעופו באויר
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עריכה: *אני כימעט בטוח שהוא קילל בהודעה הזאת O_o* |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מהרגע הראשון קיבלתי אותו..
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ScreenShot or never happend O:
![]() |
#8 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
לא יודע למה אבל הרגת אותי אחי.... אני לא התכוונתי למה שהבנת, התכוונתי שהוא כאילו דביל כזה ולא צנוע. אין לי משהו נגדו חס וחלילה ובחיים לא הייתי מעורב בשטויות האלה נגדו (עידן שתוק) וכל התגובה שלי בנושא היא מקריאת ההודעות שלו בלבד. למשל, היה לו איזה פוסט שהוא רשם שיש לו בייספ ענק ואמה קטנה. אם זה היה אמת אז ניחא אבל הוא סוג כזה של בן אדם מגעיל. הוא היה חולה לפני כמה זמן והיה לו כביכול היקף 39 ועכשיו בנתונים ההיקף גדל. מה נסגר?
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
תגלית מרעישה כפרה חוש העכביש שלי אומר לי שהיה לך קשר ליוזרים הפיקטיביים שנפתחו בשביל לצחוק על הבחור פעם הבאה אתה עף על קסאם.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
>: נתפסתי..
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
שקט ! יש לי כוחות על ! באמת שיש לי !
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
מה צבע הבוקסר שאני לובש? 1. ורוד 2.שחור 3.שקוף 4.לא לובש בכלל אתה לובש חוטיני מנומר. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
איך תמדבר ? ולפוסט אני חושב שאנשים לא אוהבים את האופי המתנשא שלו לא כלפי משתמשי ישראלבודי אלא כלפי המשתמשים מהפורום הישן שלו והקטע המרגיז שהוא שההיתנהגות שלו דפוקה והוא מדבר אליהם כיאילו הם לא אנשים ..וצורת הדיבור שלו מעדבנת אנשים כניראה אז יש כאלה שלא מגיבים לו יש כאלו שכן.. לי יצא פעם או פעמיים ליראות אותו מגיב בצורה חסרת תאקט ומוזרה |
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() סליחה יצא פעמיים
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עני תמדבר איח שבאאלי יחך באיה? ניפתחתך
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() ארבל אתה שקרן גרוע. חוש עכביש עאלק.
זה היכולת אקסמן שלי שגילתה לך. |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() עלק עף על קסאם
![]() |
![]() |