|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() שומעים פתחתי ראש
היה טעם של שרוף אחושרמוטה העשן היה מוזר מגעיל כזה נתקע לי בחזה לפחות שעתים אחרי זה לא יודע משהו מוזר... הראש היה נקי לפני זה גם הכד אני כמעט בטוח שהכל עשיתי טוב (פעם ראשונה שאני פותח ראש לבד.. ככה שיש מצב שאולי עשיתי משהו לא טוב אבל אני חושב חושב חושב ולא מצליח למצוא תטעות) מה אתם אומרים למה זה ככה הגחל היה טוב הטעם גם לא היה רקוב או משהו כי השתמשנו בו כבר לפני והיה בסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תדבר איתה, יכול להיות הכאבת לה אז היא חירבנה/הפליצה עליך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שלא היה מספיק מים כי שמים מים כדי שהעשן לא ישרוף
ויש מצב שהגחל היה דפוק אתה לא יכול לדעת
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עידן תמות כבר דוד אני כמעט בטוח שכמות המים היתה בסדר גם אני חשבתי על זה דבר ראשון אבל אני זוכר תכמות שהיתה בכל הפעמים שפתחתי עם חברים ושמתי אותה כמות.. נראלי וגחל החלפתי תאמין לי הגחל לא היה הבעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מתי כבר תבינו שהנרגילה גרועה לא פחות מסיגריות?
תפסיקו לעשן
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה פעם ותבין למה אנחנו מעשנים וגם סתם לשבת בשכונה ולעשן נרגילה זה סבבה
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תנקה את הגופה יכול להיות יש בפנים יותר מידי ג'יפה
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה צוחק אך אני ינקה תגוף אני ישבור תן לשתים חחחחח יש תפתח למטה שמכניסים תכד ויש תפתח למעלה ששמים תראש מאיפה תרוצה אני ינקה לך תבפנים
קיצור היום נפתח ראש נקווה יהיה בסדר עם זה עוד פעם קורה באמשלי אינ הולך לזה שקניתי ממנו אני רוצה חדש הנרגילה חדשה כולה שבוע וקצת אצלי סעמק |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נעשן בגינה אל תדאג מיצידי נעשן גם בבית למרות שזה מעפן חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר, אני בן 23 עוד מעט, לא לקחתי בחיים שלי שאכטה לא מסיגריה ולא מנרגילה ואני גאה בזה. אני יושב עם חברים שלי , הם מעשנים נרגילה, אני לא נוגע, מה כיף בזה? מה טוב בזה? להכניס חרא כזה לגוף... ממש לא מדבר אלי מצחיק שאנשים פה מצד אחד משקיעים בגוף שלהם מתאמנים שומרים על תזונה מטורפת לא אוכלים פרוסת לחם יותר ממה שרשום להם בתפריט אבל מצד שני מעשנים סיגריות ונרגילות.
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() נקה תנרגילה עם חוטר או בחפיף עם מים או בהבשקעה עם מי לימון וזה יחזיר לך אותה למצב של היום הראשון שקנית אותה.
יש לך נרגילה מתברגת או לא? היא יציקה? כמה עלתה? לי היו איזה 5 נרגילות עכשיו יש לי אחת בלי כד..ועוד אחת מתברגת שבמקרה עכשיו אני על ראש מלון - תות הקטע של הראש השרוף יכול להיות שעשית פשוט חורים גדולים וחתיכות גחל נכנסו לראש תשתדלו לקנות פגאסוס או גחלי אחלה אם תרדו לרמה של קינג קוייל. וסטאר וכאלה חארטות.אם אתם עושדים על האש קחו גחל מהמנגל שימו על הראש זה העישון הכי טוב תאמין לי הוא שורף את הראש לאט עד כדי כך שעישנו שעה שלמה על אותו ראש והיה מלא טעם.תנקה את הראש עם סבון לפעמים. כעקרון אני כמעט בטוח שחתיכות גחל נכנסו לך לראש זה הכל לא צריך להילחץ ולא צריך ללכת להחזיר תנרגילה כי הוא יצחק לך בפנים ויגיד לך בעיה שלך אתה נראה חדש בעסק הזה פשוט חח בקשר לזה שהנרגילה היתה חונקת לך תחיים אז יש 2 פתרונות: 1)להוציא תראש להכניס לחור של החור מלמעטה את הצינור של הנרגילה לעשות פו לצינור עד שכל העשן יצא מהראש כי יש מצב שהראש שעשית הוא חרבנה חבל על הזמן והטבק צמוד ובגלל זה זה מנקז לשם את כל העשן. אז לפני שאתה עושה ראש תפורר טוב לפני את הטבק ותשאיר חור אחד בראש "שינשום" כדי שזה לא יגיע למצבים האלה. 2)ללכת לפילטר איפה שהגולה תפתח את זה תבדוק אם הגולה לא נתקעה תוציא תגולה תעשו פו לבנים או שתכניס לשם קייסם ותוציא תגועל ואז תכניס לגולה ותסגור את הפילטר. מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אוי אוי בזוקה דחוף דיבור באיסי תשאיר פה מספר לא הבנתי כלום מימה שאמרת למרות שזה נשמע טוב חח
אם אן לך איסי אזזזז נגיד שנכנס לי חתיכת גחל לתוך הגוש דרך הראש מה אני עושהה? ולא הבנתי כלום מהחלק של הפילטר והגולה איזה פילטר ואיזה גולה חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה קשה לשבת וליראות את חברים שלך יושבים מעשנים ונהנים ואתה לא נרגילה זה תורם לאווירה וכאלה אבל סיגריות זה סתם חרא פעם עישנתי היום אני לא נוגע בחרא הזה
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() האא כנס 337909939
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
סיגריה מעשנים 1-500 פעם ביום
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל תודה רבה על המחמאה אני רק רוצה להגיד לך משהו, הרבה אנשים חושבים שנרגילה לא מזיקה אבל זה שטויות , לא חסרים מאמרים באינטרנט שיבהירו לך שנרגילה זה חרא באותה מידה כמו סיגריות. וממש לא קשה לי לשבת ליד חברים שלי כשהם מעשנים ואני לא, להפך אני אפילו מנסה כמה שיותר להתרחק מהעשן כי זה פשוט מסריח........
![]() |