|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לא חסר אצלי במכון אנשים ראש בקיר, כולם חיים במיתוסים ישנים, לדוגמא יש לי אחד במכון שחושב שהוא חכם ואומר לי שבטווח של סיבולת אתה "מעצב" את השריר ומחטב את היד, ואני מנסה להסביר לו שזה בלתי אפשרי לשרוף שומן נקודית ומנסה להסביר לו ששומן נשרף מכל הגוף אך ורק ממאזן קלורי שלילי, אבל הוא בשלו והוא לא היחידי, אני רואה איזה שניים כזה יושבים עושים תרגיל ליד אחורית אחד שואל אותו תגיד למה אתה עושה את זה רק עם 5 ק"ג? אז הוא עונה לו אה נו אני מחטב את היד מה נראה לך? זה פשוט מעצבן לשמוע כלכך הרבה חוסר ידע וכלכך הרבה זיוני שכל, ויש עוד איזה אחד במכון שלי גם חושב שהוא חכם גדול עושה לי תעשה 150 כפיפות בטן רצוף זה ישרוף לך שומן בבטן ואני מאנייק אם לא יהיה לך ריבועים ופה כבר אני ממש זועם מבפנים, ולא רק זה, ראיתי שנים שעומדים כזה מול הארון של תוספי התזונה, ואחד אומר לחבר שלו רק אם אתה מתחרה תחשוב על לצרוך תוספי תזונה
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפי דעתי זה דבר טוב :):):):) כי אם לכולם היה ידע כולם היו נראים טוב ואז להיות עם מסה ועל אחוז שומן נמוך לא היה מיוחד-תחשוב על זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תטריד את עצמך פחות בעניינים של אחרים ותדאג לעצמך יותר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה בגלל שאני תחרותי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כ"כ בטוח?
מעניין לי את התחת מה אחרים עושים, שיעשו מה שבא להם אין לך מושג כמה דיונים זהים נפתחו פה על זה תריץ חיפוש
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה בנאדם צא מהוריד כבר מה הקטע שלך לפתוח פוסט כל יום ?!?! נשבר הזין ממך קיבינימט!!
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() תמות אחושרמוטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תתרגל, אתה חי בישראל אחי
והמדריכים בעצמם לא מבינים בשיט אז איך אתה רוצה שיתקנו אחרים.. ניר וטסט חלאס כבר לצאת על הבנאדם מה אתם ילדים קטנים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ניר וטסט אתם ילדים חסרי חיים אני רואה, אני רוצה קצת לפרוק מה שבליבי ואלו הפידבקים שאני מקבל... פשוט מגעילים אותי אנשים כמוכם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תתרגל לי יש מאמן אחד במכון שאני פשוט שונא כמו שלא שנאתי בחיים שלי.
הייתה תקופה שהוא כול הזמן היה מעיר לי ומרכל עליי לידי עם אנשים, פשוט למדתי להתעלם. למרות שלפעמים אני שומע ופתאום צועק עליו "למה נראה לי שסקוואט דופק תגב" ואז הוא מגמגם משהו וסותם תפה.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() תתעסק בעצמך, גם אצלי יש כאלה אני פשוט עונה : "כן כן "
![]() גם אחרי 30 שנה של ניסיון תמיד לומדים משהו חדש וזה שקראת מזה חיטוב ומזה מסה לא עושה אותך המבין. נ.ב יפה שמחקת את הראש Xd
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחח יש אצלנו איזה מאמן שאלתי אותו אם הוא עושה סקוואט התגובה היתה : "למה שאני אדפוק תגב?"
וזה אחרי שהוא עושה תרגילים לכתפיים וליד קידמית הוא כמו לולב... עזבו תלמדו להתעלם... אנשים שרואים אותי שותה שייק אחרי אימון עושים לי " קח סטרואידים וזהו" :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() ככה זה מכון של פלצנים אצלי במכון אף אחד לא מדבר ככה כולם אצלי במכון גורילות ועם ניסיון של המון שנים בפיתוח גוף לא תמצא אצלנו פלוץ אחד כזה אצלנו מקיאים ומכים אנשים כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
חח גם לי אחר ישבוע שקניתי את האבקת חלבון,בבצפר שואלים אותי כזה ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() בונא,למה שיהיה אכפת לי מהם?!
מי צריך אותם בכלל? Oם ולמה זה מטריד אותך?תעסוק בבעיות ש'ך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אני לא שם זין שיחשבו מה שהם רוצים... תתאמן תאכל תישן ויהיה טוב ( זה מה שאני אומר לעצמי כל הזמן ושוכח מהמטומטמים )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() לומדים להתעלם
כן זה קשה, ששומעים איזה מישהו יחסית גדול מדבר עם ילדים קטנים ואומר להם לעשות 20 חזרות בחיטוב לא קל להתעלם, אבל עושים את זה וגם שמישהו עושה את התרגיל בצורה הלא נכונה, נמאס לי להעיר כבר ולהכנס לשיחה מייגעת איתם אני פשוט כבר לא מתייחס |
![]() |
![]() |