|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך ללמוד מחר למבחן ואין לי כוח אני עצלן רצח ואני מנסה לפתוח את הספר ולא יכול להתרכז
מה אתם עושים במקרה הזה? אתם יכולים להביא לי קצת כוח? אין איזה אבקת מוח-חלבון? נכון אני חפרן? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תלמד
תכשל הכי טוב תחייה כמו חלק האנשים פה בסרט שהם יקימו איזה משו ויהיו מיליונרים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי דוגרי מה שאמרת עכשיו נתן לי מוטיבציה חחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() גם לי לפעמים קורה את זה אני פשוט הולך לישון ככה קם רענן ובשעות שנוח לי אני מתכונן בדרך כלל 6~7 ככה..
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אין לי כוח..מה שמחזיק אותי רק זה החופש הגדול.. (שכבר לא כל כך גדול חח)
תחשוב על זה כל הזמן....תתן עכשיו פוש ואז בחופש הגדול תתיפרק...אין מחוייביות לבית ספר..אין דאגות (למה שקשור לבית ספר) פשוט חופש....לחשוב על זה "עוד קצת זה ניגמר.." תחשוב מה תעשה בחופש (או לא תעשה בכלל) חח ואני יותר עצלן ממך ד"א..בדוק....גם לי רצו מלא מחשבות על בישביל מה נאי צריך ת'חרא הזה... בגרויות אפשר להשלים,נעורים לא (בזוקה ^_^) קיצר תן עוד קצת....אל תלמד יותר מידי....אני מבין ת'ראש שלך.. מה גם שאני אין לי כוח ללמדו ותר מידי ואז משאיר את כל החומר ליום אחד וגם זה גורם לי ללמוד הרבה....אז אני עושה הפסקות בית לבין...לומד ואז עה הפסקה חח... קיצר מה שמחזיק אותי זה המחשב על החופש...לקום בבוקר ואם בא לי..ללכת לים...אם בא לי ב4 בבוקר פתאום לצאת החוצה, אז אני אצא החוצה..אעשה מה שבא לי..רק שגיע כברר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שלנערים אין מוטיבציה להשקיע כי בתכלס הרוב לא רואים איך בדיוק הבגרות תעזור להם. ז"א הם חושבים "וואלה כן צריך ללמוד, צריך בגרות.." אבל הם לא יודעים במה ספציפית זה יכול לעזור להם. אני נגיד יודע מה אני רוצה ללמוד באוניברסיטה, ואני יודע כמה ממוצע בגרות אני צריך לזה אז יש לי ת'מוטיבציה להשקיע מספיק בשביל הממוצע הזה...
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש דברים שצריך פאקין ממוצע 100 מה זה השטויות האלה?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אלה הדרישות... אין מה לעשות.
היום זה כבר לא כמו פעם, שרוב אלה שלא למדו ולא הוציאו תעודת בגרות, הלכו והיה להם את המזל והחוכמה לפתוח עסק או איזה משהו שסידר אותם לכל החיים... והאמת... אני לא יודע למה זה נשמע צבוע.. אבל היום אל תתפלאן יש גם כאלה עם תואר ראשון ושני לא מוצאים עבודה. מה שמוכיח שצריך גם קצת מזל בחיים. תאמין לי שגם לי אין זין לבית ספר, ואני מנסה כמה שיותר לדחות לרגע האחרון ובסוף אני מקבל כאב ראש אחד ענק לפנים. דבר אחד שאני מצטער עליו... שלא פיתחתי הרגלים של לשבת על התחת וללמוד מגיל קטן. מה שכן, עוד יותר כאב ראש להחליט מגיל 16, או 17 מה המקצוע לעתיד וללכת עד סוף המטרה.. כאילו פאק, יש צבא, יש חיי נעורים... לא יודעים מה עושים עכשיו, אז יש את אלה שילמדו רק בשביל לקבל עובר בבגרויות ואז ינסו להתקבל באוניברסיטה ואכלו אותה.. ויש את אלה שלומדים, חורשים וואלה מוציאים ממוצע של 90-95 בבגרויות, אבל מה... כשהם הגיעו לאוניברסיטה הם היו צריכים להשלים פיזיקה או סתם איזה מקצוע כדי להתקבל למקצוע מסוים שהם החליטו שהם רוצים באותו רגע. הרבה דברים משתנים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() האמת מה שמחזיק אותי זה שאני לא רוצה לימצוא את עצמי יושב ולומד אחרי הצבא, אחרי הצבא הולכים לטייל, רואים עולם...
בגדול גם זה לא שיש יותר מידי מה לעשות באמצע שבוע לדוגמא.. זה גם לא שיש דברים נורא חשובים לעשות בימקום לילמוד, או שאתה לומד למיבחן או שאתה מגרבץ מול הטלוויזיה, אז אתה לא "מפסיד את הנעורים" להיתפרק ולעשות שטויות אפשר גם בסופי שבוע וחופשים
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() חחחח איזה מעפנים אלה שאומרים שמי שלומד מבזבז תנעורים
תאמינו לי אפשר לכייף עד אן סוף ולשלב לימודים ואפילו לימודים טובים תאמינו לי בשביל להצליח בלימודים הכי טוב זה להקשיב בכיתה ואחרי זה לא צריך ללמוד בכלל בבית.. ללמוד בבית רק לבגרויות ומבחנים באנגלית חשבון ופיסיקה וזהו.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עשיתם מהבגרויות עניין כאילו זה איזה מפלצת, למי שמקשיב כל השנה בשיעורים, ויש מחברות מסודרות, לא צריך לשבור תראש יותר מדי.. רוב העבודה כבר עשויה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() +1 בתור אחד שעבד, התאמן, בילה ולמד בו זמנית אני אומר לך שזה לא כזה קשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() הסוד להצלחה זה החשיפה לתוצאות
כשאתה רואה תוצאות יש לך את המוטיבציה להמשיך ככה בלימודים וככה גם בפיתוח גוף ....
![]() |
#18 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() כך ריטלין אחי, אני בדיוק כמוך.. עצלן שמתמרח עם הזמן כמו אידיוט..
כך את זה... אתה פשוט תתחיל ללמוד כמו מלך וזה יעיף ממך את העצלנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |