|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באמת לא ניראה לכם מוזר שכל האנשים בעולם עובדים קשה מאוד בחיים,
בשביל לקנות דברים שהם בכלל לא צריכים ? דברים שהחברה אמרה להם שהם טובים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז למה קנו לך מחשב ואינטרנט לא צריכים את זה עדיף בלי לא חבל ההורים שלך עובדים קשה מאוד ואתה שורף להם כל חודש הרבה כסף על אינטרנט מחשב טלוויזיה תוספי תזונה חדר כושר..למה את צריך את כל זה?
עובדים קשה וקונים דברים שבחיים לא יכולת להרשות לעצמך זה הסיפוק הכי טוב ואני מאחל לכל בן אדם אני מאחל לך לעבוד קשה עכל החיים לקרוע את התחת ובסוףפ שתהיה מפוצץ בכסף תקנה לך מכוניות מהירות בריכה בית 5 קומות אפילו שאתה תישן רק בחדר אחד מלאאא אוכל ושטויות מכל הסוגים ועוד בית באירופה או על איזה אי למרות שתקר שם איזה פעם ב 4 שנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() כל אחד והסגנון חיים שלו.
יש אנשים חומריים וכאלה שלא חומריים..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה באמת צריך מכונית מפוארת ? אשתך באמת צריכה תשכיטים כאלה יקרים ?
לא, פשוט החברה אומרת שהם דברים טובים. בנאדם נולד. בהתחלה הוא לומד, אומר : שאני יסיים תיכון אני יהיה מאושר! שהוא מסיים הוא אומר שאחרי הצבא, אחרי הצבא הוא אומר אחרי האוניברסיטה, אחרי האוניברסיטה אחרי שהוא ימצא עבודה, אחרי עבודה הוא אומר אחרי שהוא ימצא מישהי, אחרי חתונה אומר אחרי שיהיה ילד, אחרי ילד אומר אחרי שיהיה בית, מכונית מפוארת, בית יותר מפואר, להקים חברה חדשה , להצליח, כל אלה שלבים בחיים, שכל אחד מאיתנו אומר : אחרי שאני יעשה את זה אני יהיה מאושר! ובעצם כל פעם מגיע דבר חדש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() זה סרט שגורם לך לחשוב, אבל תיקח הכל ביחס לחיים שלך.
אל תשכח - זה שהחברה קבעה שהדברים האלה טובים זה אולי לא צודק, אבל זה יעזור לך בהמשך החיים ואין הרבה אנשים ששחו או שוחים נגד הזרם והצליחו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() השמחה היא זמנית זה סיפוק אישי זה למה אנשים עובדים.
כמו שקהלת אמר..הבל הבלים הכל הבל. הוא הוסיף לכך ששום עושר בעולם לא שווה כלום כי במילא שאתה מת הרכוש והכסף שצברת במהלך השנים לא עובר איתך לעולם הבא ואדם שלא עבד שניה בשביל הרכוש הזה מקבל את כל הכסף אז למה סתם לעבוד? עני ועשיר שניהם באותו מעמד בעולם הבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי אתה חייב לעשות הפסקות מהבגרות לתנ"ך... אין חדש תחת השמש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח מלך אתה !! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תמיד איתך אחינו, סחבק סיים תנ"ך עם 88 סופי.. הרבי שמש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא הבנתי על מה אתם מדברים... בתעודה 84 בתנ"ך אבל תאמת לא פתחתי מחברת פעם אחת לכלום , אני גם לא מקשיב, ובקושי בא לשיעורים :| לפני הבגרות נלמד קצת מפלורהלה.
![]() מה שאני אומר בעצם זה שאם אתם מתלבטים אם להיות מאושרים עכשיו, או עוד שנה , אז עדיף עכשיו. אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו יותר טובים אחרי שנתחתן. אחרי שהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנחנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר והיו מושלמים כשבן/בת הזוג שלנו יצליח יותר, כשתיהיה לנו מכונית טובה יותר או בית יותר גדול, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים מ"עכשיו", אם לא עכשיו אז מתי? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו פעם אמר:"במשך הרבה זמן היה נדמה לי ש"החיים האמיתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט, אך תמיד היה מכשול אחר. בעיה שעליי להתמודד איתה, חוב שצריך לשלם, אז החיים אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם הם החיים שלי. הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר, האושר הוא הדרך לכך. יהיה טוב אם תשמור כל רגע שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששוה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית, עד שתתגרש, עד יום שישי בערב או יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך, לא גורל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אבא עשיר, אבא עני - מירוץ העכברושים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() בוא אני אומר לך, אבא שלי כן צריך מכוניות מפוארת, הוא כן צריך בית פרטי...
ומצידי אני אעבוד כמו חמור, כדי לחיות הכי קלאסה שאפשר. לנסוע באיזה רכב שאני רוצה, ולעשות עם הכסף שלי מה שבראש שלי. ואני אעבוד בשביל זה 17 שעות ביום מצידי.... ככה זה אנשים אחי, חומריות (כסף במקרה הזה) > מכל השאר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם כבר פתחתי דיון, הI-Doser הזה אחד המעפנים.. היינו 4 חברים אצל חבר שלי, הוא DJ יש לו אוזניות DJ , על אף אחד לא עבד! מה לא ניסינו! גז צחוק, טריפ , מריחואנה , הכל..! היום לקחתי תאוזניות שלו וניסיתי HAND OF GOD ולא הזיז בגרוש... מי שזה עובד לו ניראה לי משכנע את עצמו. עכשיו אם נחזור לFight Club, סתם מחשבה : יש להם שם משימות, שגורמות לך להרגיש יותר טוב , יותר בטוח בעצמך. הקטע ששם זה משימות עם אלימות . אם נעשה משימות דומות בלי אלימות (להגיד למנהל למצוץ לך? חח) אתם חושבים שזה יגרום לכם להרגיש טוב ? עברתי כמה דברים כאלה תאמת.. תגידו לי מה דעתכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בכלל טוב להיות מאושר, כשאתה מאושר אתה מקרין את זה החוצה כלפי הסביבה ואנשים אוהבים להיות בקרבתך. כשאתה מאושר אתה תראה הזדמנויות במקומות שאחרים רואים נפילות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
המשימות לא גורמות להרגיש טוב או לא, אלא לצאת מהשגרה. אתה היית רוצה להיות בכזה מועדון?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בהחלט סרט שגורם לחשוב הרבה. לדעתי הוא בטופ 3 של הסרטים אי פעם.
וכן, לפעמים כשאני חושב על זה אני אומר לעצמי למה צריך את כל זה.. והנה אפילו עכשיו אני יכול לתת דוגמא.. אני כל הזמן אומר לעצמי שאחרי שאני יעשה כבר את הפסיכומטרי(עוד שבועיים), החיים שלי יהיו יותר טובים, כי פחות לחץ ובלה בלה בלה... אבל אז אני חושב עוד פעם.. וואלה כן הייתי רוצה לנסוע על Bmw ולא על פיאט אונו שנת 93 (לא שאני נוסע עכשיו על משהו רע, אבל עדיין) וואלה כסף לא מזיק.. אתה תרגיש יותר טוב עם עצמך אם תדע שאתה לא צריך לדאוג לעניין הכלכלי ועוד הרבה דברים.. כי כולם משלמים משכנתא, כולם צריכים לאכול. אתה אומר לא צריך? אתה היית רוצה לגור במקום כמו שטיילר והגיבור גרו בו?(אם שמתם לב, השם שלו לא מוזכר בסרט..יענו כל הרעיון שטיילר זה הוא, אז לנטרל את האישיות שלו בעצמו..) רק כי.. מה? אתה לא בן אדם חומרי? אתה לא רוצה לגור בתנאים טובים? קיצר חפרתי Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כסף לא כסף, עבודה טובה לא עבודה טובה, העיקר להרגיש סיפוק מהחיים.
מה זה משנה אם תרוויח מיליון דולר בשנה, אבל יהיו לך חרא חיי חברה ואהבה ומשפחה? הכל צריך להיות מאוזן פחות או יותר, הסרט יותר בא להציג שצריך לצאת מהשיגרה לפעמים (כמובן ללא הגזמה). העיניין בחיים זה לישמור על הנאה,ריגושים ומתח, בלי זה כל הכסף שבעולם לא יספק אותך. צריך להינות מהרגע, מהחוויות, זה שיש מיכשולים ונפילות בחיים לא אמור לעצור לנו הכל, ונהפוך הוא, אנחנו צריכים להעריך יותר את הרגעים הטובים, אפילו אם הם קטנים. (קטן לאחד גדול לאחר) תהנו מהחיים..לא צריך לתכנן 10-20 שנה קדימה, תמיד אבל תמיד יש מקום להפתעות ושינויים והכל יכול לקרות, תיקבעו לכם מסלול שאתם רוצים ללכת וזהו, מה שיקרה יהיה כבר תלוי בכם ובמזל.. לא צריך לתכנן את העתיד יותר מדי, אם ניתעמק בו הרבה, אנחנו כבר לא ממש נחייה את ההווה, את הרגע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ערכתי!
(השארתי את זה)תהיה שמח ומאושר זה הכי חשוב!!! הקשיים לא שווים את זה ובחלקם זו המטרה, להתגבר עליהם וכשמחים מראים ששום דבר לא יכול לשבור כי נוצר מצב שאין דבר שמפריע והקשיים נעלמים מעצמם (קושי זה גם דבר יחסי ותלוי מאאווד בהתמודדות של העומד מולו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |