|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני עכשיו רוצה לחזור להתאמן כמו שצריך ואני רוצה להגדיל את מס' האימונים שלי וכמו כן את האינטנסיביות.
בעיקרון עד עכשיו ניסיתי Ab\abcx5\fbw Ab - אחלה Abc - בזמנו היה לי מאוד קשה, אבל זה היה בתקופה שהיה לי באופן כללי הרבה מאוד עומס. Fbw - על הפנים. קיצר לא ניסיתי עדיין Abcde, אבל אני לא ממש רואה את התוכנית בתור אחת שיעילה על מתאמן טבעי. להתאמן על שריר פעם אחת בשבוע זה נשמע לי לא כ"כ לעיניין. מה גם שבabcde שריר גדול מקבל בוא נגיד 17 סטים, בעוד שבab\abcx5 שריר גדול מקבל 9-12x2 - נשמע לי עדיף. כמו כן, בנוגע לabcx5, חשבתי על 12-13 סטים לשריר גדול, 9 לקטן - דעתכם? בקיצור מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לדעתי תנסה Abcd אין לך מה להפסיד, אני התחלתי לעבוד עם התוכנית הזו השבוע, תוכנית נחמדה, אני עובד בחלוקה הזו:
A חזה, B גב, C כתפיים ורגלים, D יד קדמית ויד אחורית, ראשון שלישי חמישי שבת. אל תשכח שיש הרבה שרירים מייצבים שגם עובדים ולכן אתה לא עובד על אותו שריר רק פעם אחת, אתה עובד עליו עוד בעקיפין, לדוגמה הכתפיים, אל תשכח גם שכמות הסטים כן היא גדולה ולכן זמן המנוחה הוא גדול. הרבה סטים לגב- היד הקדמית גם עובדת ואל תשכח שיש לה עוד אימון. הבנת את הנקודה? תנסה אין לך מה להפסיד, לי לפחות נשמעת אחלה תוכנית, תנסה אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעשות פוש אנד פול , לדעתי יתאים לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית פעם לעבוד על שריר פעם בשבוע? אם לא אז לך על Abcde, קח חודש וחצי ותראה איך ילך.
עליי אישית התכנית הזאת עובדת הכי טוב. מה שאתה יכול לעשות עוד זה Abcd 5 פעמים בשבוע. ככה שייצא לך לאמן בשבוע כל 5-6 ימים שריר. תן לשריר גדול 15-16 סטים, שריר קטן 10-12.
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הבעיה הכי גדולה שלך כמתאמן זה הצורך הכפייתי שלך לפקפק בכל דבר לא נותנים לך תורה מסיני ,אומרים לך תנסה ,אולי יעבוד ,במקרה הכי גרוע "תפסיד" חודש וחצי מהחיים שלך . ודרך אגב תן פעם אחת 16 סטים על כתפיים ונראה אותך אומר שזה אימון חלש :):):):)
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סתם לדעת Abcd 4 פעמים בשבוע זה מספיק ?
אני מתכוון אבל עבודה עבודה על כל שריר לא סתם 3 תרגילים באמת עבודה עבודה ! חזה יד אחורית גב כתפיים רגליים יד קידמית
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני יותר בעד הabc אבל מה שקובע בסוף זאת ההיתקדמות
|
![]() |
![]() |