|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ככה.. זה התוכנית a b הראשונה שלי.. שלוש פעמים בשבוע, מתאמן 9 חודשים.
כרגע עושה חיטובון קטן בערך בסביבות החודש-חודש וחצי מקס,ומטרת התוכנית היא בעקרון כוח. זאת התוכנית: a חזה- מוט חופשי- 8 חזרות 2 סטים חזה עליון בדאמבלים- 8 חזרות 2 סטים פרפר במכונה- 8 חזרות 2 סטים בייספס- פטישים בעמידה- 8 חזרות 2 סטים מוט w בעמידה- 8 חזרות 2 סטים רגליים- לחיצת רגליים בשיפוע- 15 חזרות 2 סטים לחיצת תאומים- 12 חזרות 2 סטים בטן- מכשיר בטן עם תוספת משקל- 3 סטים 15 חזרות. b גב- פולי צר-8 חזרות 2 סטים חתירה-8 חזרות 2 סטים ורטיקל-8 חזרות 2 סטים כתפיים- לחיצת כתף-8 חזרות 2 סטים הנפות לצדדים-8 חזרות 2 סטים הנפות קדימה- 8 חזרות 2 סטים יד אחורית- פשיטת מרפק-8 חזרות 2 סטים פשיטה בכפיפה לפנים-8 חזרות 2 סטים יש לציין שהעצימות ירדה בהמון מתקופת המסה.. טוב\רע? לטעמי גם אין מספיק סטים.. או שאני טועה? חוות דעתכם בבקשה!~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יותר טוב מרוב הזבל שראיתי בפורום, אם אתה עובד עם כמות כזאת של סטים כדאי שזה יהיה אינטנסיבי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אינטנסיבי עד כמה שאני יכול, עד שאני מתחיל כבר להרגיש את השריר נגמר הסט, =\ אבל זה לא כזה קריטי בחיטוב נכון?
שכחתי לציין שעושה אירובי ו2 דקות מנוחה בין סט לסט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי צריך לעבוד עם אותם משקלים בזמן חיטוב שעבדת לפני רק לא לנסות לעלות, אפשר גם קצת לרדת אבל אם אתה מתחיל לרדת הרבה בכוח זה סימן שאתה מאבד מסת שריר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תחליף יד אחורית ויד קידמית
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה? למה זה טוב? לא צריך לעלות טיפה את הסטים?
|
![]() |
![]() |