|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום חבר שלי במכון מזה ביאס אותי..
הוא אמר לי עוד מעט אנחנו מתגייסים וזה למרות שאני הולך להיות גובניק..אבל בכל זאת הוא אמר לי היום שאני מתאמן רציני ומשקיע..ובסוף שאני ילך לצבא הכל ירד לי וכל זה לא שווה.. ![]() כולל תזונה שלי והכל והוא אמר סתם חבל להשקיע עכשיו.. בקיצור ביאס לי את התחת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ג'ובניק (טפו), אל תידאג שום דבר לא ירד.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא אשם אחי אני מת להיות קרבי.. פשוט עשיתי ניתוח שלא מאפשר לי להיות קרבי.. אז הפורפיל שלי הוא 45.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 45 זה פרופיל זמני, בד"כ לאלה שיש להם פציעות או שעברו ניתוחים... (עד כמה שאני זוכר נכון... מקווה שאני לא טועה)
ואתה תקבל עוד זימון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה ירד מה שבטוח אבל אחריי זה תחזור להתאמן וזה יחזור 363450804395 עברו את זה ככה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני גם במצב שלך..למרות שיש עוד שנה בערך עד הגיוס ואתה לא יודע אם להתחיל להתכונן לצבא ואז כבר לקחת 3 חודשים מנוחה ואז להתחיל או להשקיע במכון..באסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שטות,תתאמן אתה נהנה מזה.
אותו דבר כמו שאני אגיד לך למה אתה לומד עובד מתחתן ועושה ילדים אם אתה תמות מתישהו? תחשוב על זה.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() זה שטויות אחי..גם ככה יש לך עכשיו עוד זמן להתאמן עד הצבא..ואם תהיה גובניק באמת זה לא אמור להוות בעיה (כל יום אתה חוזר הביתה תוכל להתאמן בשעות הערב).