|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() רציתי לדעת באילו טעמים יש תמוצר הנ"ל
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 אני רוצה לנסות אבקות חלבון ולראות איך זה. תודה רבה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() היי gilsXM,
כעיקרון לצערי חסר כרגע הגודל של ה454 גרם במלאי וגם ה909 גרם יש שתי אופציות אם ברצונך לטעום את המוצר לפני רכישתו: 1) אנחנו עושים קבוע טעימות של החלבונים של אופטימום/צמפיון/אופטימלי בסניף ת"א שבדיזנגוף סנטר כל יום שישי אז אתה מוזמן להגיע לטעום ולראות מה אתה אוהב. 2) יש שקיות חלבון של צמפיון במגוון טעמים שעולות 15 ש"ח לשקית ואתה יכול לרכוש לך כמה בכמה טעמים ולראות למה אתה הכי מתחבר מעבר לזה בכל קניה מעל 350 ש"ח כחבר פורום אתה יכול לבחור את השקית כמתנה. אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות, שלומיק
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() שלומיק איך אני שילמתי 1068 שקל לפני חודש ולא קיבלתי שקית :\ ?
נ.ב באיזה שעה הטעימות בשישי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תודה רבה שלומיק!
אבוא ואטעם בהזדמנות =] ד"א ראיתי שיש לכם סניף ברמת גן ברחוב ז'בוטינסקי מרחק הליכה מהבית שלי. וממש ליד המכון. האם יש לכם היצע כמו שיש בסניף דיזנגוף סנטר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() gilsXM כעיקרון בכל הסניפים אפשר לרכוש את כל המוצרים, אם יש משהו ספיצפי שאתה רוצה תמיד שווה להרים טלפון לפני לברר ב100% שהמוצר קיים במלאי, ותקפוץ בשמחה אני נמצא בר"ג רוב הזמן אז תרגיש חופשי לבוא לבקר.
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=41703 כעיקרון מגיעות לך תמיד מתנות כחבר פורום, שביצעת את הקניה ציינת שהגעת מהפורום ומגיעות לך מתנות? אם לא ציינת ואתה עדיין מעוניין במתנות דבר איתי מחר על הבוקר ואני יראה איך אני יכול לדאוג לך בהזמנה הבא: 050-6929029 או sales@israelbody.org. לגבי הטעימות זה קורה בכל שעות היום כל עוד הסניף פתוח בין 09:00-16:00. שלומיק
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חח מצחיק שאתה שואל, לא משנה כנראה גיל שכח לומר לי שמגיעות לי מתנות ( הייתי אצלו בפגישה ושילמתי על ה5 הבאות + משקל למטבח + חלבון צ'מפיון 2.3ק"ג )
נרים אלייך שיחה מחר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |