|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חזרתי לא מזמן מהפסקה בת 3 שבועות, השלמתי עד עכשיו את אימון A ואת אימון B, לפני החזרה הייית היקף 38.5 ירד לי לרוב מנוזלים עם אימון A חזר לי ל-39 שזה חצי ס"מ נוזלים 100% אתמול מדדתי היקף בייספס ויצא לי 40 והדקתי את זה חזק ומדדתי ליתר בטחון 3 פעמים, משהו מוכן להסביר לי מה זה והאם זה איזה שהיא תופעה בגלל ההפסקה והחזרה כי אני לגמרי מבובל וזה לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל עובדה שזה קרה :S אבל מצד שאני שמח כי מבחינת גלעד אני כבר לא ספגטי!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יד 40? יכול להיות שהחזרת נוזלים לגוף...מצד שני אם היית מתאמן בכל הזמן הזה יכולת להיות גם יד 40..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() יכול להיות שהמנוחה הזאת פשוט עשתה לך טוב,הייתה צריך אותה והמנוחה הזאת שהמשכת לאכול בה אבל לא התאמנת ונחת בעצם "הגדילה" לך את המסה -גודלים במנוחה,לא באימון-.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() עדיין,המנוחה,הגוף גדל אין לזה הסבר אחר.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תביא תמונה עם הסרט מדידה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור מה אתם לא מאמיניים לו כי אני דווקא כן מאמין ...
עשיתי חיטוב כמה שבועות היד שלי הייתה 37.5 ירד ל37 וזילזלתי בחיטוב בקטע של האנאירובי ופתאום זה עלה ל38 וחצי שחזרתי למאסה .... אבל עדיין אני חושב שזה נוזלים זה נשמע מוזר ומי שחושב שאני מחרטת שיחשוב ולא יגיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ^אני לא חושב שהוא מחרטט,ויש לי כמה דברים להגיד לך
1.המקרים שונים בין מנוחה למעבר בין חיטוב למסה. 2.אני רק רוצה לראות איך הוא מדד וכמה הסרט הדוק.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מגזים אם החנפנות לגלעד וגם אתה חפרן וגם לקחת לו את מה שהיה לו בחתימה ושמת בfxp
אני משוטט בfxp אבל לא בפורום בריאות וכושר גופני בפורום אוהדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
דבר שני תתמונה שך אפשר לזייף בכיף .. אני לא מאמין שתרחת כל כך בשביל אבל גם אם כן צילמת חלק קטן מאוד . יכול להיות שהשארת עוד מקום שהסרט מדידה נשאר רופף בו וזה לא נכנס לתמונה .. עזוב שיהיה לך לבריאות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |