|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תיראו אני רואה לא מעט מיתאמנים רציניים שמים על הברכיים תחבושות אלסטיות לפני סטים כבדים של סקוואט או ליחצת רגליים ולפני לחיצה צרפתית כבדה שמים על המרפקים.
אני ישמח אם תביאו לי כמה שיותר מידע על זה מה זה תורם האם זה יעיל מתי צריך איך צריך ואם יש מאמר זה גם יהיה נחמד תודה רבה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה בערך כמו חולצת לחץ לייט.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בתחום הפיזיותרפיה משתמשים בטייפניג (חבישה) מתחת לפיקת הברך על מנת למנוע קריסתה פנימה ולהקטין מהלחץ המופעל בזמן מאמץ.אם אתה מועד לפציעות כדי ורצוי זה יכול להקטין את העומס בצורה משמעותית.אם כי בריצה פחות מומלץ!(ההסבר קצת ארוך..)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כף היד משמש כמייצב בחלק ניכר מהתרגילים שמתבצעים בחדר כושר (בעיקר כמייצב) ומכאן שמופעל עליו עומס רב.חבישה בכף היד מומלצת לאלו הסובלים מדלקות מכאניות ו\או אלו ששגרת האימונים שלהם גבוה מהרגיל (בעיקר ספורטאים ומפתחי גוף). כן יש לציין שבתרגילים בהם העומסים האקסצנטריים (בלימה) גוברים העומס המופעל על כף היד עולה -בין היתר בבלימה המתרחשת בתרגילים כמו הלחיצה הצרפתית ולחיצת חזה. מקווה שעניתי על השאלה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה לך ידידי |
|