|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לשחק עם חברים פוקר טקסס הולדם מדי פעם.. על סכומים קטנים (כל אחד נכנס ב30 שקל ככה) וקנינו גם ערכה משהו נחמד.. בקיצור התמכרתי והתחלתי לשחק גם המון באינטרנט כל יום איזה 3-4 שעות על כסף וירטואלי כמובן.. התחלתי גם ללמוד על ססטיסטיקות והסתברות ודברים כאלה..
בקיצור נאי מחפש מאמרים/ספרים/מידע כל דבר שאפשר למצוא באינטרנט שיעזור לי בדברים האלה.. סתם כי אני רוצה ללמוד הרבה ![]() תודה מראש ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח אל תיקח קשה מידי.. אנחנו גם פעם היינו משחקים המון..
שחק לפאן אחי עם חברים פעמיים בשבוע.. הרוב זה מזל וקצת טקטיקה..... אין לך על מה לקרוא.. ד"א, חמישה קלפים ביד זה משחק כיף יותר... אבל גם טקסס נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
אבל לדעת לרות בנאדם או לגלות בלוף של מישהו זה דבר שלומדים עם הזמן .. אחי הידע והיכולת במשחק מגיעים עם הזמן וכך גם הניסיון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הסתברויות וסטטיסטיקות יש בפוקר ? אני משחק לפעמים אבל לא מבין בזה כל כך..
יודע תחוקים וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() יש התסברות של איזה קלף יצא..
פחות בקטע של הזוגות השלשות ולחכות לקלף אחד.. כי הסתברותו שתצא נמוכה.. אבל אם יש לך רצף או צבע.. ההסתברות שיצא צבע מסויים די גבוהה.. ותלוי בדרך המשחק ,האגרסיביות וכמות הצ'יפים שיש.. כמובן שזה משפיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש המון ספרים על פוקר ודרך אגב באינטרנט זה מאבד את כול הקטע של המשחק, כול הקטע זה שאתה יודע לקרוא שחקנים לפי המבטים שלהם ושפת הגוף.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() לחבר'ה שאמרו שפוקר זה קצת טקטיקה והרבה מזל - אני מניח שאתם מפסידים המון כסף בפוקר הא?
בקיצור ולעניין - אחי האינטרנט שורץ כתבות ומאמרים על אסטרטגיות בפוקר, טורנירים אונליין וסתם משחק עם חברים... תתחיל לקרוא זה לא בעיה למצוא אפילו בעברית תרשום בגוגל "אסטרטגיות לפוקר" ותראה מה זה ימצא לך.. אני בכל אופן הרווחתי עד היום מפוקר משהו כמו 300שח אם מחשבים הפסדים ורווחים בטוטאל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בפוקר כמעט תמיד אותם אנשים יצאו מנצחים מהסיבה הפשוטה- פוקר זה משחק אסטרטגיה:
אני בעצמי קראתי כמה מאמרים [באנגלית] מהאתרים הבאים : http://www.pokerstrategy.com/ http://www.liquidpoker.net/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פוקר זה משחק בראש.. זה הבעות פנים בעיקר,לקרוא את היריב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה גם אם תגידו שפוקר זה 90 אחוז מזל ו10 אחוז סטטיסטיקה, אז אם תעבוד מושלם לפי הסטטיסטיקה, במיוחד בטקסס הולדם, אז אתה תנצח יותר מהאחרים.
בפוקר הסטטיסטיקה היא מדויקת ממש.. אם קיבלת A ו A (זוג אס) ביד שלך, ואתה משחק 1 על 1 אז יש לך 80 אחוז לנצח. נכון שלא תמיד תנצח, אבל אם כל פעם שתקבל זוג אס תשים את כל מה שיש לך בסטטיסטיקה שבבערך 80 משחקים לקחת, וב20 לא..
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חפש ספרים של זה באימיול וכל מיני
אני בטוח שתמצא, אבל באנגלית וזה לא משחק שמתאים לאינטרנט לדעתי, אם משחקים פנים מול פנים זה 50 אחוז מזל ו50 אחוז חוכמת משחק |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
להפך, כדי ללמוד לשחק "יבש" - זאת אומרת בלי לדעת לקרוא אנשים ( למרות שגם באינטרנט אפשר אם אתה יושב מספיק זמן באותו השולחן ביחד עם אנשים מסויימים ) ולהבין את המשחק דרך הפלופים והבליינדים, אחרי שאתה מתמחה בזה אפשר לגשת ל"רטוב" ולשחק מול אנשים וללמוד להסתיר רגשות או לגרום לאנשים לחשוב שאתה מסתיר וכדומה.. |
|
![]() |
![]() |