|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() המאמנים יכולים לזרוק אותך מהחדר כושר?oם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תלוי בחוקים של החדר כושר.
ברוב חדרי הכושר (לפחות באלו שהייתי בהם)אם אתה גורם נזק למכשור\לאחרים למאמן יש זכות "לדרוש" מימך לעזוב. בחלק מהחדרי כושר רשום שאם אתה תגרום נזק לעצמך הוא גם יכול לעשות לך את זה אבל ביום שמאמן בחדר כושר יגיד לי לא לעשות דדליפט או סקוואט או לא להעיף דמבלים אחרי לחיצה קשה של כתפיים אני פשוט חחחחחחחח נו אתם יודעים כבר:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() הא,סבבה תודה
כי אני גרמתי לא קצת נזק לרצפה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אנשים שומרים ממך מרחק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סתם יש מאמנים דפוקים פעם הייתי באיזה מכון של המתנס השכונתי הייתה איזה מאמנת מטומטמת אחושרמוטה הייתה אומרת לאנשים לאכול במבה כי יש בזה חלבון, בקיצור יום אחד רבתי איתה היא עושה לי בצעקות ליד כולם צא החוצההההה תעזוב את המכון אמרתי לה תקשיבי גם אם תביאי לי לפה את ראש העיר אני לא יוצא מפה אז היא תפסה לי את המשוקולות יענו לא לתת לי לעבוד נתתי דחיפה קלה אתם יודעים העפתי אותה 2 מטר אחורה מאז לא דיברה איתי
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע באיזה חדר כושר אתם מתאמנים ,אבל לא שמעתי על לזרוק מחדר כושר נשמע לי מוזר. בחדר כושר שלי אני משחק סטנגה עם כדור פיטבול שובר לפעמים מנורה תקרה ולא אומרים כלום.
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |