|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() מצאתי את התוכנית הכי טובה לפיתוח החזה !!!!!!
בלי חלבונים, בלי שייקים, בלי סטרואידים !!! נשבע לכם הוא אפילו אומר את זה בסרטון !!!! אני מניאק אם אתם לא מודים לי !!! לחצו פה . תהנו . אני מקווה בשבילכם שאתם מבינים שזה בציניות הא ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שהוא לוקח "א"סטרואידים
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() :):):):) איזה מצחיק הוא...אחיזה צרנ על חזה , הכי קשה עלק ברור שזה יותר קשה כי האחורית יותר דומיננתים והחזה פחות חחח יאללה מצאו לי מדריך גם כן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה גייי
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אם הוא אומר הוא יודע... אני עוזב את החדר כושר ומתחיל להתאמן בבית!
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() בלי חלבונים!,רק תזונה נכונה,בגלל זה החזה שלו ניראה כמו שהוא ניראה.
הדוגמן הכי רווחי בארץ,הוא גם נבחר בוסכנות ליצג את אוסם,בכמה מליונים טובים. להיות אינטיליגני הוא לא חייב.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() זוקו את תתפוס אותו על קטנה אתה יודע שהוא התכוון לאבקות חלבון ולא חלבון עצמו
חוץ מיזה אני לא מבין למה כולם שונאים אותו כאילו אני כן מבין אינ יודע שאתם מקנאים אבל חברה לסגור תפה הריר עומד לפיל ולא שלא תבינו שאני חושב שהוא חיה או משהו, ההפך אני חושב שיש לו רק בסיס טוב והוא יכול להתקדם אבל הוא לא לפתוח בנתים, אבל בגלל שהוא מצליח ומתפרסם ויש עליו מיליון בחורות הרבה אנשים בימיוחד בתחום הזה מקנאים בו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לו חזה כמו קרש למייקל לואיס אשכרה כמו קרש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק אותי העיסוק הבלתי נפסק שלכם במייקל לואיס.
ועוד אתם טוענים שזה לא נובע מקנאה... אגב - רק שתדעו, כל מה שהוא אומר שם הוכתב לו מראש.
![]() |
#12 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() הידע שלו כל כך דל :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח ראיתי את זה ,אבל הוא המתכוון בלי אבקות הוא אוכל חלבונים רגילים!!
בגלל זה הוא גם אמר-תזונה נכונה נ.ב למה הוא אומר "ניפוח" ?! אומרים מסה חחח.. ידע דל,אבל יש מצב כמו שמישהו אמר שזה מה שהכתיבו לו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה הוא עושה לי יהלום בחזה, ועושה בלי תוספת משקל, כזה שקרן בחיים שלי לא ראיתי.
והבחור שאמר קינאה, אני יכול להראות לך פה אנשים שהולכים לאכול אותו בגיל שלו ואפילו אוכלים אותו עכשיו, אין בדיוק הרבה במה לקנאות. כל מי שרוצה גוף בשביל בנות לקיץ, זה אחלה גוף. אבל אנחנו לא מתעסקים פה במשקל קל..לפחות לא רובנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() אם אנשים מקנאים (ואני לא מאמין שיותר מדי אנשים מקנאים בו כאן) זה יותר בגלל סגנון החיים ולא בגלל הגוף.
לי למשל יש כל מה שאני צריך בחיים וכיף לי לקום בבוקר. איזו סיבה יש לי לקנא בו?
![]() |
#16 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() פחחח.. הוא עוד לא מתבייש להגיד ''אחרי שנתיים היה לי את הבסיס'',אין הוא פשוט בן-אדם דפוק!
האמת הוא גם קמצן,במקום עם כל העשרות אלפים שיש לו לקחת מאמן פרטי שיכסוך לו את העבודה הקשה והארוכה (!) שהוא עשה הוא שמר ת'כסף בצד ולא יודע איך הוא יתאמן. ומה הכי מצחיק הוא אומר ככה ''לא הגעתי לזה בלי שייקרים,חלבונים'',תראו איזה טמבל! אפשר לחשוב לאן הגעת יא שחיף,ועוד בלי חלבונים שבכלל הוא טמבל,כאילו הוא אמר בלי חלבונים כאילו שהוא עברה על החוק או משהו,צריך חלבונים לבניית השריר...! חתיכת אפס! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתמו כבר תפה
![]() |
![]() |
#19 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() "חח בלי סטרואידים בלי שייקים בלי חלבונים בלי כלום רק עבודה נכונה ותזונה נכונה.. כל הקטע הזה של הניפוח והחיטוב הוא ממש קשה"
כזה אידיוט המייקל הזה.. חח הוא מפדח את עצמו יותר ויותר ... וכמו שעידו אמר יש לו חזה כמו קרש הוא ממש רזה.. ואין לו מססה בגרוש! אני לא מבין מה מוצאים בו ממש לא מבין כמו מטומטמם יורד לי לשכיבות סמיכה.. אשכרה אידיוט |
![]() |
![]() |