|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כמה ימים שלחתי תמונה ופה אחד אמרו לי בפורום (ובצדק) שאני צריך חיטוב... ואני יודע שאני הולך עכשיו לאבד שריר...
אני כבר הרבה מאוד זמן בחדר כושר, אני מרגיש שאולי עכשיו אני אלך אחורה, גם אם אני לא אאבד הרבה שריר, עדיין ירד לי.. השאלה שלי, האם הדרך לעלות מסה ואח"כ חיטוב, מסה ואח"כ חיטוב באמת עובדת ואפשר להתקדם ככה? פתאום העסק נראה לי מאוד קשה ומתיש, שבשביל לעלות מסה חייבים להוסיף שומן, ובשביל להוקרד שומן חייבם לשרוף שריר.. פתאום נראה לי שכל כך מסובך להתקדם, והתהליך הוא מאוד ארוך ואולי בילתי אפשרי בשבילי... האם אני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() קודם כל לנשום עמוק...
תרגע!!!!!!!! עזרתי? סתם וברצינות, הרעיון בלעלות במסה זה לעלות כמה שפחות שומן וככה החיטוב הולך בקלות ובתקופות קצרות... אין מה לעשות, אכילה נכונה זה גם במסה וגם בחיטוב. תפוס נשימה עמוקה ותחליט מתי אתה מתחיל חיטוב עד שיראה לך טוב מספיק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קרא את השירשור על המסה הנקייה זה ירגיע אותך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שומן אתה כבר תוסיף אם תעלה במסה? תאכל נכון ותמשיך לעלות במסה
עד שתגיע למשקל שאתה רוצה ותחטב.אני עומד על 87 קילו עכשיו ואני מחוטב יפה כי יש לי גנטיקה טובה ואני לא עולה בשומן ואני ממשיך לעלות אני עדיין לא מתחיל חיטוב אני ממליץ לך גם לעשות ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תזכור שאתה יכול להפחית באחוזי שומן ע"י לאכול הכל דל שומן וקל.. אני עכשיו מנסה לעלות כמה שיותר נקי וזה הולך יופי בינתיים..