|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים אתם נותנים לשריר גדול וכמה לשריר קטן בתכנית Ab?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 10 לגדול 7 לקטן אבל זה לא חד משמעי, משתנה בין קבוצות השרירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כל המוסיף גורע.
מעבר לזה, יש לי דרופסט אחד לחזה שקורע לי תצורה ולא כל הסטים ל8 חזרות, יש 3x12+דרופסט,8x4,8x3 זה מספיק. ( צא מנקודת הנחה גם שכל סט ראשון הוא תמיד ל50% מהrm10.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 10 סטים שריר גדול 6 קטן
זה דיי והותר, בשריר גדול - תרגיל אחד חזק 4 סטים כבדים ועוד תרגיל דומה רק קל יותר ועוד תרגיל אחד שונה לדוגמה חזה: לחיצת חזה 4x6-7 סטים כבדים לחיצת חזה מכונה עליון 3x10 פרפר במכונה 3x10-12 גב (לא ככה עשיתי אבל ככה הייתי עושה אם היתה לי אפשרות): פולי צר 4x6-7 פולי רחב 3x8-10 בנט אובר/טי באר/מסור 3x12 אני עשיתי: מתח 4x6-7 (עם דאמבל בין הרגליים) מסור 3x8-10 טי באר 3x12 דרופ סטים לבחירתך (אני לא מסתמך על שום דבר במה שכתבתי פשוט ככה לדעתי נוח לעבוד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Nזה דרופ סט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני עושה מתח 3X8 עם דאמבל TBAR 3X6 מסור 3X8 פולי רחב בישיבה לטבור 3X12 קורע תגב אחושרמוטה. |
|
![]() |
![]() |