|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אחרי היסוסים והחלטות רבות החלטתי לקחת Whey Protein Stack ק"ג 2.3 + 500 גרם סוכר ענבים מתנה!
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=436 המחיר נראה טוב ומשתלם, הרבה אנשים ממליצים ונראית אבקה איכותית בכלל.. אז החלטתי ללכת עליה.. קראתי עליה הרבה והחלטתי לקנות אותה בטעם בננה.. כן גם קראתי את התגובות שרשמו עליה בישראל בודי ואמרו שזה לא כשר, זה נכון ??... קיצור אני רוצה שאנשים שמשתמשים בזה/מבינים לתת טיפים, עצות, אזהרות, המלצות משהו שיעזור לי לפני שאני מתחיל לקחת כי אני רוצה להיות בטוח ב 100% שזה מוצר מעולה ולא לעשות טעות חמורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() אה ודרך אגב, שמעתי שאחרי אימון מומלץ לערבב במים ולא בחלב כי לחומצות חלב בגוף לוקח זמן לספוג את זה עם חלב, זה נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יאפ. תערבב עם מים אחרי אימון.
איזה טיפים יש לתת? פשוט תשלב את זה בתפריט תזונה שלך אחרי אימון. (ואם בא לך אתה יכול לשתות גם שייק בבוקר/לפני שינה) שים סקופ בשייק לפני שאתה יוצא(אל תשים עוד מים) לחדר כושר, ואחרי האימון פשוט שים מים..(250-300 מ"ל) אחלה של מוצר, תתחדש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() ^^ סבבה גבר אני לוקח אחד בבוקר ואחד אחרי אימון סקופ לפני שאני יוצא ואני יערבב עם מים אחרי אימון, למרות שזה נראה לי לא משו עם מים אבל אין מה לעשות.. תודה רבה גבר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון אחלה אבקה אבל עדיף אופטיום
|
![]() |
![]() |
![]() |