ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-03-08, 12:20   #1
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה
ברירת מחדל עוד שבוע קונה Whey Protein Stack ק"ג 2.3 + 500 גרם סוכר ענבים מתנה! כמה שאלות.......

אוקי, שלום חברה צהריים טובים, אני בעוד שבוע וקצת קונה את האבקה Whey Protein Stack ק"ג 2.3 + 500 גרם סוכר ענבים מתנה!

יש כמה שאלות שאני יודע תשאלה אבל אני רוצה להיות בטוח ב 100 אחוז שאני צודק..
לפני שאני שואל, אני רוצה להגיד תודה לכל מי שינסה לעזור ולעשות מקסימום, כי זה מאוד חשוב לי..

קישור לאבקה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=436

אני בטוח שהרבה חברה משתמשים, אוקיי:
1) רשום שזה עולה 349.00 ש"ח, עכשיו אני לא רונה בחנות, אלא מזמין שליח שיבוא אלי הביתה, האם השליח עולה כסף? או שזה בחינם?..

2) איזה טעם אתם ממליצים לקחת? אני מתלבט בין וניל לבננה כי שניהם טעימים אבל אשמח לשמוע עצות של אחרים.. תוכלו להגיד משהו אחר חוץ מוניל ובננה שטעים מה שאתם הכי ממליצים

3) כמה מנות לקחת ביום?, ועם מה לערבב (מים/חלב)?? אני יודע שפעם אחת אחרי אימון ופעם אחת בבוקר אבל אמרו ש45 דקות לפני שינה זה מצויין... מישהו יכול להגיד לי מתי בדיוק?

4) אני מתאמן במכון 3 פעמים בשבוע, יש ימים שאני מתאמן בג'ודו ואני לא עושה מכון אבל האם לקחת גם בימים שבלי מכון ? אם כן מתי וכמה פעמים?..

5) רשום שהם מביאים + 500 גרם סוכר ענבים, מה זה? מתי שמים? איך מערבבים? כמה לוקחים? האם זה בא בשקית נפרדת ?

6) ההורים שלי לא יודעים שאני לוקח וגם אסור שיידעו, אני מחביא את זה מהם, עכשיו שהשליח בא הביתה ואני בן 15 וחצי אני אישית יכול לחתום לו או שחייב מבוגר מעל גיל 18? והאם זה איכשהוא יגיע להורים שלי ?

7) ברצוני לעלות נקי, לא מלוכלך האם זה מתאים?

8) האם שאני מקבל תאבקה זה בא עם כפית, כוס ורשום שם הוראות (כמה לקחת וכל זה?)

זהו חברה, סליחה על החפירה, אני יודע שזה מעצבן ולשבת עכשיו 10-15 דקות ורק לעזור לבן אדם שאפילו אתם לא מכירים, לא מעניין אתכם אבל אני אישית יודה לא מקרב לב ומאוד מאוד יעריך את זה..

יום טוב, ושוב תודה לכל מי שינסה לעזור..
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט