|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום הדלקתי את המחשב ואני רואה שהשורה הכחולה של ההתחל וכל הקבצים שיש לי בשולחן עבודה נעלמו והדבר היחיד שרואים זה הרקע
וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים וכבות ולהפעיל אחרי הרבה זמן ועדיין זה כל הזמן אותו דבר בקיצור בשביל להכנס לאינטרנט לחצתי Ctrl+alt+delete ושם לחצתי על קובץ ואז משימה חדשה והפעלתי דרך שם את האינטרנט וגם ניסיתי להפעיל דרך שם עוד דברים והכל עוד מעולה אז מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הרגיל שלו? (שאני יוכל לראות השורה הכחולה של ההתחל ואת הקבצים בשולחן עבודה) אה ויש לי ווינדוס Xp Pro (לא חוקי)
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעשות שיחזור מערכת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך וירוס, צריך לפרמט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() תנסה לעשות System Restore, זה פותר לי 90 אחוז מהבעיות שפתאום צצות במערכת ההפעלה. זה מעולה! אני מקווה שזה מופעל אצלך הגיבוי האוטומטי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() במנהל משימות, בהוספת משימה חדשה תרשום
explorer זה אמור לגרום לשורת ההתחל והקבצים להופיע, כשתעשה ריסט לדעתי הם יעלמו מחדש, קודם כל תנסה לעשות מה שאמרתי - תגיד לי אם זה פתר לך זמנית תבעיה וזה מופיע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ליום קודם וזה לא עזר
וגם ניסיתי לכתוב Explorer.exe בהוספת משימה וגם זה לא עבד ובתהליכים לא מופיע לי Explorer.exe אז יש מצב שהקובץ הזה נמחק לי איכשהו? אם כן אז מישהו יכול להביא לי הורדה שלו ולהסביר לי איפה לשים אותו? נ.ב. אני לא יכול לעשות Repair לווינדוס כי אין לי את הדיסק בגלל שהווינדוס לא חוקי