|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז ככה אני צורך קריאטין כבר קרוב לשלושה שבועות בערך לפני אימון ואחרי אימון ואני עדיין לא מרגיש אותו אבל זה לא משנה...
הבנתי שבשיטת העמסה זה כמו השיטה הרגילה רק שהתוצאות מהירות יותר והרגשה חזקה יותר לכן אני רוצה לנסות את השיטה הזאת כי ביינתים אני לא מרגיש כלום וזה לא משפיע עליי אז אין לי מה להפסיד... בכל מקרה רק רציתי לדעת איך בערך זה הולך ? ממה שהבנתי 20 גרם מחולקים ל-4 חלקים במשך שבוע בוקר אחרי לפני אימון ובערב ככה 3-5 אחרי אימון. ואחרי השבוע הזה לקחת רק אחרי ולפני אימון ויום ללא אימון 5 גרם בבוקר. ואת ה-5 גרם לפני אימון צריך לקחת שעה לפני אימון ? ועד כמה זה קריטי אם זה חצי שעה לפני או שעה וחצי אחרי למשל נא לענות ברצינות לא להתחכם יזבלים ![]() דרך אגב שהטמטום לא יתקוף אותנו... (מדובר בקריאטין טהור).
![]() |
#2 |
|
![]() 5 גרם ביום, מתי שבא לך. זהו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה לא משפיע עלייך? עליית מהיקף יד 32-33 עד 36-37 בחודש ככה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי מושג בכל העניין הזה של הקריאטין וכל זה אבל אתה רציני או שצוחק ? ![]() 4 סנטימטר בחודש ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כה לפי מה שראיתי..תחפש באשכולות שלו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא בדיוק עליתי מ-34 ל-37 ככה מנוזלים כמובן בגלל שהייתי אחרי חיטוב מאסיבי ביותר ואז עברתי ישר למאסה פלוס הקריאטין והכל אז היד עשתה קפיצה :}
דווקא זה נחמד לראות אותה די גדולה כזה עדיין לא מסופק ממנה וגם הרוב נוזלים אז זה סתם... דרך אגב אם לקחתי כבר בשמך שלושה שבועות משהו כזה אז אני יכול להתחיל העמסה או שצריך לעשות שבוע הפסקה להיות נקי ואז ?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() ציטוט:
תריץ חיפוש יש מלא. בגדול העיקרון: 20 גרם ליום של 5 גר כפול 4 פעמים ביום עם שתיה מרובה למשך 7 ימים. אחרי זה 4 שבועות של 5 גר בבוקר על בטן ריקה
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |