|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום וערב טוב!
האימון שלי הוא כזה: יעני Abxab A:חזה,כתפיים,יד אחורית,בטן B:רגליים,גב,יד קדמית שלישי מנוחה. רביעי:חזה,כתפיים,יד אחורית,בטן חמישי:רגליים,גב,יד קדמית השאלה שלי היא: עם יהיה יותר טוב והיה בסדר עם אני יעשה Abc כלומר: A:חזה,יד קדמית,בטן B:רגליים,גב,יד קדמית C:כתפיים,בטן ואולי הליכון מה אתם אומרים?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשאר עם החלוקה הנוכחית שלך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() אם אני מרגיש שתוכנית Abc קלה מידי עבורי,אז כדי לי לעבור ל Ab?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם מדובר בabc 3 אימונים בשבוע, מן הסתם שאתה תרגיש שהיא קלה ולא אפקטיבית.
תעבור לab, עדיף. תראה איך אתה מרגיש עם זה
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() למה מן הסתם? הרי לא לכולם זה קל.הבעיה שלי היא שאני לא מרגיש מסופק מתוכנית Abc: בכל אופן זו התוכנית שלי עכשיו:
אימון A: חזה + יד אחורית + בטן אימון B: גב + יד קדמית+אמות אימון C: רגליים + כתפיים איך כדי לי לחלק אותה כדי שתתאים לתוכנית Ab ככה שיצא אבל 4 פעמים בשבוע כמו של XGALX?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() החלוקה של XxgalxX היא לדעתי האופטימילית ביותר (גם אני עובד ככה).
A - חזה + יד אחורית + כתפיים + בטן B - גב + יד קדמית + רגליים אם כי את הבטן תוכל למקם איפה שבא לך.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה לי חלוקה בדיוק כמו שהבאת והיא מצוינת לפי דעתי תמשיך בה !
אתה יכול לעבוד לפעמים לכשל אין בעיה !
![]() |
#13 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
בכל אופן,ABC קל מידי עבורי אז אני אעשה כמו ש XGALX עושה זה נראה תוכנית טובה מאוד..תודה לכולם על התשובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
8-9 סטים בעצימות גבוהה 6-10 חזרות בפירמידה לשריר גדול 4-6 סטים לשריר קטן בעצימות בינונית 8-10 חזרות בפירמידה לשריר קטן תרגילים מורכבים, עבודה ב70 אחוז מהסטים עד לחזרה אחד לפני כשל וב30 אחוז האחרים עד לכשל חיובי. יותר מזה אנחנו לא צריכים
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() חחחחח טוב אחי.אבל אתה יכול להסביר לי מה זה שריר קטן ושריר גדול? אני יודע שגב זה שריר גדול וחזה אבל שאר אין לי מושג אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני התוכנית שלי זה: Ab
ואני מאוד מרוצה מימנה היא טובה מאוד A:חזה,כתפיים,יד אחורית,בטן B:רגליים,גב,יד קדמית רק פשוט רציתי לשאול מה יותר טוב יעני לעשות Abc אבל אני ישאר עם Ab תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ABC זה בעייתי למתחילים בגל הזמנים.. לפחוות לי החלוקה מצוינת, תזכור את מה שכתבתי למעלה טירת הכרמל
![]() |
![]() |
#18 |
נפיחון
|
![]() בדיוק עכשיו סיימתי לעשות חזה,כתפיים,יד אחורית,בטן ואני מרגיש מצויין .האימון לקח שעה ורבע משהו כזה מגניב טילים..
מחר B :].. תגידו,אם אני עושה לחזה 9 סטים 15 חזרות לכל תרגיל,כתפיים 6 סטים 10 חזרות לכל תרגיל,יד אחורית 6 סטים 10 חזרות לכל תרגיל ובטן 9 סטים זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
נפיחון
|
![]() אני חייייבבבב הסבר לשריר גדול ושריר קטן.האם רגל ובטן זה שריר גדול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
|
![]() |
![]() |