|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי פה מתאמן אם התוכנית של המכון כושר שעשו לו במכון וכמה היו מתאמנים עם התוכנית הזאת ולא ראו תוצאות שינו לתוכנית מפה באתר וקיבלו תוצאות? כי אני בדילמה אם לשנות תתוכנית אימונים של המכון שעשו לי שם או לקחת תוכנית שמישהו מההאתר נותן לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() לא אני
המדריכים ממלאים לך תתוכנית בתרגילים ומסמנים לך הכל בלי להיסתכל כאילו הם ממלאים ווינר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני, יש לי מדריך בו :):):):) אחד התותחים בירושלים, רק בגללו נרשמתי למכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל תענו לי!!!!!!!! מה יותר כדי להשתנש בתוכנית אימנים של המכון או של האתר פה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תשנה את זה לפי המטרה/נתונים וכדומה שלך... תעלה לפה ...תקבל חוות דעת..... ותעלה גם התוכנית של המאמן... אולי היא טובה בכלל. -_- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן לפי התוכנית שלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה מאמנים לטחים אחי שחושבים שהם בונים תוכנית לזונה שבאה לחטב תתחת שלה לפניי העבודה
אבל וואלה המאמן שלי אוהב את הארדקור חולה משקולות אמיתי ובעל ניסון ועבר הוא בכלל זה שהפנה אותי לאתר פה ומתקשר אליי לשאול איך התוכנית ושקניתי תסיריוס מאסס אז שאל כמה עליתי ואיך הולך וואלה אז אני סומך עליו בעיינים עצומות!! אז תפרסם תתוכנית שלך פה אנשים יגידו לך מה חושבים עליה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() מתאמן עם תוכנית של פיליפ המאמן שלי,
תוצאות מיום ליום :-)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() אני מתאמן במכון בבת ים ושני המדריכים שבמכון כל כך מטומטמם שזה פשוט מדהים. לקחתי מפה תוכנית והתאמתי לי אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע בדוגרי מדריך רואה אותך רואה איך אתה מתאמן וככה הוא יכול להתאים לך תוכנית מתאימה יותר לדעתי ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() של המכון..בכל זאת רואים את הגוף שלך ויודעים מה אתה בדיוק צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() של המכון..ב 100%..באינטרנט כל אחד יכול לזיין לך את השכל..ועוד תחשוב מי..אף אחד פה לא יודע ממקורות מוסמכים כל אחד לוקח מידע אחד מהשני..עדיף לך את זאת של המכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי זה תלוי באיכות המדריך. בכל מקרה לא משנה עם איזה תוכנית אתה מתאמן, תמיד טוב לשמוע עליה כמה חוות דעת. ואם הזמן אתה כבר לומד מנסיון מה הכי מתאים לך. תדאג רק שהמדריך ייראה שאתה עושה את התרגילים כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי התוכנית שסידר לי המאמן כושר
דר"כ מי מתאמן בקאנטרי חולון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בחדר כושר ממש זוועתי חחח ואני יעבור משמה אם אני לא יתגייס לקרבי בסופו של דבר
אבל יש לי מאמן מאוד קפדן ואני סומך על מה שהוא אומר חח כל תרגיל צריך להיות מאה אחוז והוא אחד שמבין והולך לקראתי כי יש לי בעיה בעצם האולנה ביד ככה שלפי דעתי עדיף תוכנית כזאת שכמובן כל כמה שבועות\ חודשים מחליפים תוכנית ובמדרגות מתקדמים |
![]() |
![]() |