|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום , פתחתי פה פוסט בקשר לחזה עוף אתמול שנמאס לי וחלק מהאנשים הציעו לי לגוון ..
אז פתחתי פוסט שלכל אחד שיש לו איזה מתכון אהוב לצהריים (כוונה לבשר) יחלק אותו איתנו .. ויתן לכל אחד רעיונות לגיוון .. אני אישית כל צהריים אוכל 200 גרם חזה עוף עם תבלינים רגילים על האש עם קצת שמן זית .. ממש לא משהו מיוחד וגם הטעם בינוני ..(עם אורז פה שם אבל זה לא משנה) אז לכל מי שיש מתכונים אשמח מאוד להעשיר את הידע שלי ואת הבטן שלי (: תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]()
__________________
"יש אנשים שלהם אוכל זה אמצעי קיום...כי כאלה שזה הרבה יותר מזה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה יש פה הרבה דברים מעניינים אבל בקושי ארוחות צהריים בשריים וזה מה שאני רוצה בעיקר כרגע לגוון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 150 גרם חזה עוף חתוכים לפרוסות לטגן על מחבת עם כפית שמן זית תבלינים : על האש, גריל עוף יוצא פצצצהההה
עם זה להשים שתי כוסות אורז. בנוסף לכך 250 גרם קישואים מבושלים עם מים בצל עגבנייה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר P: לשים את הרוטב גם על האורז וגם על החזה עוף יוצא מעדן שוקולד. ![]()
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() התחלתי לאכול לפניי יומיים בולונז אחרי חודשים של חזה עוף.. זה שינוי סבבה.
בעיקרון עושים עם עגבניות מרוסקות, קצת רסק עגבניות, בצל, בקר רזה טחון.. ולפי מתכון בולונז, פשוט תמיר את המצרכים במצרכים מתאימים לך, כך אני עשיתי, יצא אחלה. (זה על פסטה מלאה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() כן, בוא נגיד שתחליף 150 גרם חזה עוף ב100 גרם בקר טחון.. שכחלק מהבולונז זה יהיה כבר 200-250 גרם (הרוטב כבד מכל העגבניות).
תבקש בקר טחון בסופר.. תבקש נגיד 500 גרם, תמצא איזה מתכון של בולונז ותכין לפיו, תשנה מצרכים לפי מה שמתאים לך בחיטוב (שוב, אני עשיתי במקום בעיקר רסק עגבניות שזה 30 ק' ל100 גרם, עם עגבניות מרוסקות שזה איזה 15 ק' ל100 גרם, וזה בעצם עגבנייה זה לא כמו 15 ק' של צ'יפס) ואז תכין, תחלק ל5 את הרוטב וכך תהנה מ5 מנות של 100 גרם בקר טחון, לא משנה כמה שוקל שאר הרוטב, כי מה שחשוב לך לשקול זה כנראה הבשר ולא עגבנייה. אם אתה רוצה בדיוק מה לעשות אני אבקש מאמא שלי שתגיד לי מה היא עשתה, זה יצא מעולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 150 ג' פילה של דג אמנון בתנור על זה ירקות חתוכים ושום + אורז מלא/פסטה/תפוח אדמה + ירקות מאודים + סלט ירקות + כף טחינה גולמית ולקינוח תפוח עץ .
|
![]() |
![]() |