|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני משחק כל יום כדורסל שעה וחצי בערך.. משתדל כל יום
![]() בקיצור רציתי לדעת אם זה בסדר לשחק כדורסל לפני אימון משקולות.. והאם לקחת אחרי כדורסל אבקה למנוע התפרקות של מסת השריר? ואם כדורסל נחשב לספורט אירובי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כדור סל לא נחשב אירובי עצים כל כך כי יש הרבה מנוחות
אולי אם אתה משחק בעצימות גבוהה ואגרסבי מאוד אבל אני לא מאמין .. אל תגזים לא צריך לקחת אחרי כדורסל אבקת חלבון.. אבל הייתי אומר שזה בסדר לשחק לפני רק אחרי המשחק תאכל משהו כמו בננה או תמרים למלות מאגרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה פשוט לא תרים את אותם המשקלים אחרי אימון אירובי.
במילים אחרות פחות גדילה. (למרות זאת זה יכול לעזור לשבור פלטאו אצל כמה בשביל גיוון)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נחשב לאירובי אבל לא מרוכז כמו ריצה אורכה של 10 ק''מ או ריצה קצרה ומהירה נגיד של ק''מ וחצי.
זה טוב אבל תיקח את זה בתור אירובי אלא בתור כיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שחק ותמיד תחשוב כמה זה יעיל וכמה קלוריות אתה שורף... גם תשרוף קלוריות וגם תשחק טוב יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי אני נותן את כולי על המגרש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבירן כדורסל עצמו לא מגביהה נראה לי.
אני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() ברור ואוננות מגדילה את הפין והרמת משקולות עושה אנשים נמוכים...
בדיוק להפך אנשים גבוהים נמשכים לכדורסל בגלל שיש להם יתרון בספורט ונמוכים להרמת משקולות מאותה סיבה .אגב גם אנשים עם פין קטן מן הסתם יעשו יותר ביד מהסיבה ההפוכה...(אני מקווה שהבדיחה לא עד כדי כך גרועה) בכל אופן אין שום סיבה בעולם שכדורסל יגרום לך להיות יותר גבוה מאשר אם לא היית משחק בו ,הוא לא יכול לשנות את מה שכתוב בגנים. אם כבר משהו שתמיד עניין אותי ,זה האם סוגי ספורט עצימים מסוימים בגיל ההתבגרות (יותר לכיוון המשקולות דווקא) מקדימים קצת את תהליכי הגדילה בגוף. כביכול הגוף מפריש אחר כך יותר Gh ובמידה מתווספת גם תזונה נכונה הוא גם נכנס למצב אנאבולי. הגיוני שזה יאיץ קצת תהליכים למרות שאין סיבה הגיונית שהאדם יסיים יותר גבוהה ממה שהוא היה אמור להיות ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב הצעה שלי אל תמשיך לדבר במילים גסות המנהלים לא אוהבים את זה.(אל תיקח את זה אישי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אוי ,ידעתי שיש דברים שאסור לצחוק עליהם בפורום הרמת משקולות...
וברצינות, קצת הומור לא הרג אף אחד. זה לא שניסיתי לפגוע במישהו, סתם חיפשתי דרך קצת יותר הומוריסטית להראות כמה ההגיון הזה אבסורדי לדעתי. בכל אופן אני לא רואה מה הבעיה, לא העלבתי אף אחד בצורה ישירה ולא כתבתי תגובה ריקה מתוכן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גבר לא התכוונתי שכדורסל מגביהה.. ברור שלא.. לפחות לפי מה שאני יודע..
פשוט אני אומר שאני רק מטר 70 וקשה מאוד להגיע לרמות הגבוהות בגובה כזה ואמרתי שמה לא הייתי נותן בשביל להיות יותר גבוה.. חח למי שלא הבין אותי.. בגלל זה אני נותן דגש על ניתור כדרור וקליעה... כיאני יודע שאם אני לא יגבה תהיה לי בעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שכדורסל זו פעילות אירובית, אפילו עצימה.
אני גם מעדיף לקרוע את עצמי בכדורסל מאשר לצאת לרוץ. |
![]() |
![]() |