|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בנדם שעושה דיאטה ואני רוצה לשתות אבקת חלבון האם זה יועיל לי במשהו לרדת במשקל ולפתח שרירים?
תודה לכול העוזרים ![]() ודרך אגב מי שיוכל לעזור לי לפרט מה זה עושה ובאיזה כמות אני אשמח.:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אתה לא תשיג תשובה תיקרא מאמרים באתר בנושא תזונה ותוספים
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני ממש רוצה לדעת האם זה מרזה ועושכה שרירים או שזה רק מעלה במשקל?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() בשביל לרת במשקל אתה צריך להיות במאזן שלילי כלומר להכניס פחומת קלוריות ולהוציא יותר.
אם אתה מתאמן זה עוזר לך לשרוף עוד קלוריות באימון משקולות אתה בונה שריר שהוא עוזר לך בזה שהוא צורך יותר אנרגיה מרקמת שון וכך אתה שורף יותר קלוריות במהלך כול היום. בשביל לבנות שריר אתה צריך לאכול נכון ולחלבון יש תפקיד חשוב בזה , חלבון ניתן לקבל ממקורות שונים ביניהם אבקת חלבון שבערכה שווה לכול חלבון אחר מה שכן יש לה מספר יתרונות : זמינה לשימוש מבחינת נוחות ,מכילה כמות קלוריות נמוכה מעט שומן ומעט פחמימה אם אין לך מספיק חלבון בתפריט אתה יכול לקבל את ההשלמה מהאבקה אך אתה לא חייב אתה יכול לאכול כול מזון אחר שמכיל חלבון רק תבדוק מה שאר הרכיביםם של אותו מאכל . אבקת חלבון = קוטג ,טונה,חזה עוף וכו
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() עושה אירובי תוך כדי עכשו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לרדת במשקל ואני גם עושה דיאטה אני שוקל 97 ויש לי גם שרירים מהטאקוונדו אני רוצה לרדת ל80 קילו והשאלה שלי היא כזאת האם אני אקח שיק חלבון ? האם הוא יעזור לי לתפתח שירים וגם לרדת במשקל ביחד? או שזה רק מעלה מסה של שרירים <? כי אני צריך להוריד ל80 קילו. מקווה שהברתי את עצמי יותר טוב ![]() |
![]() |
![]() |