|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר שנה וחצי התחלתי על 60 קילו כיום אני 75 במטרה להגיע ל80 עד הקיץ.
התאמנתי עד כה 3 פעמים בשבוע יום כן יום לא. רגליים+כתפיים חזה+יד קדמית גב+יד אחורית התחלתי לפני שבוע ללכת 4 פעמים בשבוע ואין לי בעיה עם זה אני לא מרגיש עייף מידי השאלה שלי האם יש צורך לשנות בעקבות זאת תכנית אימונים? ואם כן איזו כדאי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() Ab.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד אנשים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עוד תגובות בבקשה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה Ab
3 תרגילים לשרירים גדולים(גב,חזה,רגליים) ו-2 תרגילים לשרירים קטנים בכל תרגיל 3 סטים. תגוון בחזרות. למשל, כשאתה עושה חזה(או לא משנה איזה קבוצת שרירים) אז תעשה תרגיל אחד שהוא בין 6-8 חזרות, תרגיל שהוא בין 9-12 חזרות ותרגיל אחד תעשה 15-20 חזרות. בהצלחה!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() Ab הכוונה זה שתי אימונים שונים?
ואם אני רוצה להתחיל 4 פעמים בשבוע אז זה כאילו ככה: ראשון A שני B שלישי מנוחה רביעי מנוחה חמישי A שישי B זו הכוונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן .
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להתאמן לפי התכנית הזו אם אפשר תגובות אני ישמח:
תכנית AB 4 אימונים בשבוע. A=חזה+כתפיים+יד קדמית B=גב+רגליים+יד אחורית (בטן אני יאמן בהפרש של יומיים, ראשון+רביעי או שני+חמישי) ראשון A שני B שלישי X רביעי A חמישי B שישי X שבת X חזה: לחיצת חזה במוט\דאמבלים לחיצת חזה שיפוע חיובי 45 מעלות מוט\דאמבלים פרפר בשכיבה מוט\דאמבלים פרפר בשכיבה שיפוע חיובי 45 מעלות מוט\דאמבלים (העדיפות למוט אבל לפעמים תפוס אז אני עושה דאמבלים) כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה 90 מעלות חתירה נגד מכונה יד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה פטישים בישיבה --------------------------------- גב: חתירה בהטיית גב(מסור) חתירה נגד מכונה http://www.exrx.net/WeightExercises/...SeatedRow.html פולי עליון רגליים: LEG PRESS כופפי ברך סווקאט סמיט יד אחורית: http://www.exrx.net/WeightExercises/...ingTriExt.html http://www.exrx.net/WeightExercises/...BKickback.html 3 סטים , 8-12 חזרות לכל תרגיל לשנות משהו בסטים? חזרות? מבנה אחר של התכנית אימונים? תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגובות בבקשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אתה רוצה להגיד שיותר משנה לא שינתה תרגילים ? תשנה דחוף..
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שיניתי תרגילים
עכשיו אני רוצה לשנות תכנית יענו שיהיה Ab כי תמיד היה Abc מה דעתך על התכנית שרשמתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הסידור טוב לדעתך? בסופו של דבר תמיד זה יהיה מחולק ל2 שרירים גדולים+קטן ושריר גדול+2 קטנים אבל השאלה האם הסידור הזה שעשיתי הוא בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא אמור להיות ככה:
A: חזה + יד אחורית + כתפיים B: גב + יד קדמית + רגליים ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתה חושב? לדעתי זה לא משנה ממש כי תמיד יהיה 2 שרירים גדולים ושריר קטן ו2 שרירים קטנים ושריר גדול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כי שאתה מתאמן על החזה אתה גם מאמן קצת את היד האחורית אז עדיף כבר להמשיך את האימון עם יד אחורית.
אותו דבר הפוך עם גב ויד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא בהכרח משנה,
בכל מקרה שריר קטן 6-7 סטים, גדול 9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אתה צריך להגיע ל- 12 סטים בשבוע לשריר קטן .
ו- 24 סטים לשריר גדול . שריר קטן : יד קידמית , אחורית , כתפיים . שריר גדול : גב , חזה , רגליים .