|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() שמעו אני מתאמן קרוב לחודשים והרבה פעמים אומרים לי לישר תגב
או התרגיל לא נכון או כול מיני דברים ....... גם לכם זה קרה ככה בחודשים הראשונים ?? כי פשוט זה מבאס אותי כול הקטע הזה ואני מפחד לדפוק תגב או משהו ........ גם לכם זה קורה שבהתחלה הייו אומרים לכם לישר תגב או התרגיל שאתה עושה לא נכון וכול מיני דברים כאילו .......................?לפעמים אורמים לי איך לעשותך תתרגיל ואז באימון הבא יענו עם אני עובד על כתפיים היום מספרים לי איך עושים תרגיל ואז יום אחר אני שוכח איך לעשות אותו ..... ואני מדבר על תקופה של חודשים למה ברור שכול אחד הייה לו את זה אחרי שבוע שבועים שלוש אבל חודשים זה הרבה לא ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לשמור על גב ישר בתרגילים, זה לא טוב אם הגב לא ישר פשוט מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אה אמור להרגיש שהגב ישר לא תמיד רואים את זה.
וגם אומרים לך כדי להזכיר לך לא כולם עושים תתרגילים מצויין. וחוץ מזה תן דוגמה לתרגיל שאתה עושה ואמרו לך להיות עם גב ישר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
כפיפות מרפקים כנגד מוט W האק סקוואט באימון סקוואט ניראה לי אני עושה את זה טוב עכשיו לא בטוח אבל נריאה לי שכן היום משהו הסביר לי אני מאמין שאבנתי אבל לא ב100 אחוז פשוט .......... תמיד מסבירים לי ואז אני שוכח אבל ניראה לי שעכשיו אבנתי ........ פשוט שלא הדפוק ליי תגב הם אמרו לי בכפיפות מרפקים לישר תגב אני מישר תגב אני מעקם תיפה תרגילים שיהיה יציבות יענו ואני עושה בדיוק מה שאומרים ואומרי לי שהגב לא ישר או שאמרו לי לישר תגב ולהוציא תחזה בחוץ ... בשביל שיהיה ישר ואני עושה ככה ואז עוד פעם יום אחרי אומרים לי לא ישר כול פעם משהו חדש גם לכם זה קרה כול הדברים האלו בהתחלה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לא.