|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר חודש וחצי במכון עכשיו יש אצלנו שתי בעיות במכון הוא פתוח רק 3 פעמים בשבוע ואין בוא יותר מידי מכשירים זה מכון של מתנס קיצר אחרי חודש וחצי של תוכנית A המאמן אמר לי שלדעתו אני יחכול להחליף תוכנית ובגלל התנאים של המכון הוא המליץ לי לעעשות תוכנית של Abc מה אתם אומרים?!
ראשון: רגלים כתפיים +בטן שלישי: גב יד קדמית+בטן חמישי: חזה יד אחורית ואמות +בטן 4-5 תרגילים לשריר גדול עם 4 סטים לכל אחד חזרות 12 חזרות 3 תרגילים לשריר קטן עם 12 חזרות בטן 20 חזרות 4 סטים שתי תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אחי בתנאים כאלה תשכח מלפתח את הגוף שלך abc עושים או abcxabxc או abcabcx
עם התנאים של המחדר כושר שלך אתה יכול לעשות רק fbw כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
AXBXCXX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שאני עושה המאמן אמר שאין בררה אבל זה לא כזה נורא בגלל שכשאר אני לא עובד על חזה למשל בצורה ישירה אבל יש תרגילים שאני עובד על חלק אחד בגוף אבל גם שריר שאני לא עובד עליו משתתף בהם לכן זה לא כזה נורא... מה דעתכם?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לך לעשות כמו שזה מעליי רשם, תוכנית Fbw עם תרגילים מורכבים זה יהיה אחלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול לנסות לסדר לעצמי עוד יומיים במכון כושר של בצפר מכון יותר רציני מייזה אבל אני לא יכול להיות בטוח שהדבר יהיה קבוע... זאת הבעיה... מה אתם אומרים?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מה רע בabc 3 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאני הבנתי זה שיש גרוי רק פעם אחת בשבוע לשריר או שפשוט בזבוז זמן וחוסר ניצול עבודה על השריר... משהו כזה.. חחח שבת שלום אנשים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|