|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממה שאני הבנתי צריך במאסה 0.8 כפול משקל הגוף זה מספר הפחמימות.
זה יוצא לי בעיקרון סקופ ווחצי וקצת של הצמפיון יעני שם את הסוכר ענבים בכף הגשה של הצמפיון... זה יוצא 65 גרם מה שיוצא בעצם 60 גרם פחמימות.... אמרתי את זה לחבר שמתאמן איתי הוא חשב שאני משוגע ושהוא לוקח רק שלוש כפיות כי זה לא אותם ערכים כל כפית של סוכר ענבים כאילו 5 גרם זה 20 גרם פחמימות מה שאומר שאני צריך 3 כפיות :| מישהו יכול להסביר לי את העניין ולהגיד לי כמה אני צריך להשים ?!
![]() |
#2 |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() חבר שלך חי בסרט ידידי.
איך בדיוק אבקה במשקל של חמישה גרם יכולה להכיל פי ארבעה גרם פחמימות?. המשקל של הניוטריאנטים במזון תמיד יהיו פחות מהמשקל של המאכל עצמו, תמיד יש ויטמינים, מינרלים ורכיבים שונים שמוסיפים למשקל. אף פעם זה לא ההפך. מה שאתה עושה זה בסדר ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אחי אתה בטוח ? זה באמת הגיוני שזה יהיה כמות של סקופ וחצי כי זה יוצא ממש ממש מתוק וזה כמות ענקית גם... הוא גם אומר בגלל שזה משהו שנדחס או משהו כזה לא ממש הבנתי אז שלוש כפיות ובגלל שזה נדחס כל כפית זה 20 גרם פחמימות... אתה בטוח שאני צודק והוא טועה ? ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, תנסה לדלל יותר את המשקה או לחליפין להוסיף פחמימה אחרת (פרי כלשהו) במקום כמות מסוימת מהסוכר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() יכול להיות שחבר שלך אוכל מקור פחמימה אחר..
אני למשל אוכל אחרי אימון סקופ+15גרם סוכר ענבים+בננה, ככה שאני לא אוכל הכל כסוכר ענבים.. אתה יכול לגוון וזה יוריד בכמות. (באמת נראה קשה לאכול כל כך הרבה, זה גם מתוק רצח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() או בקיצור כאילו סקופ חלבון סקופ סוכר ענבים ואת השאר להשלים עם פחמימה זמינה :]
נשמע סבבהההה תודה רבה !