|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יכולים להמליץ לי על תרגילים לכתפיים? אני רוצה לתת להם דגש.
ויש לי שאלה קצת מוזרה.. כשאומרים לתת דגש על איזה שריר הכוונה זה להתחיל עם אותו שריר ראשון?? תודה לעוזרים. עם זה משנה אני מתאמן חודשיים וקצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דגש יכול לבוא בכמה דרכים:
עצימות גבוהה יותר ותדירות נמוכה יותר תדירות אימונים גבוהה יותר ועצימות נמוכה יותר וכן, אם אתה שם אותו בתחילת אימון, אכן יהיה דגש, לא יודע כמה משמעותי. את האימון דגש ידיים שבניתי אימנתי את הידיים 4 פעמים בשבוע בabc. בa היה חזה 9 סטים, גב 9 סטים, יד קדמית 3 סטים, ויד אחורית 3 סטים. בb שמתי רגליים וכתפיים, כמו בכל Abc. ובc נתתי 6-8 סטים יד קדמית, ו6-8 סטים יד אחורית +אימון בטן. אני קיבלתי יופי של תוצאות. כמו שאתה רואה, בעקבות הדגש ידיים החזה והגב מוזנחים קצת.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה בעצם ממליץ? להתחיל כתפיים? אתה גם יכול להמליץ לי על תרגילים? תודה
אם זה משנה יש לי תוכנית Ab וב-b יש יד קידמית רגיליים גב וכתפיים. התרגילים שלי לכתפיים הם לחיצת ארנולד והרחקה לצדדים. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אם אתה עושה Ab אני ממליץ על החלוקה הבאה:
A חזה כתפיים יד אחורית B גב רגליים יד קדמית בעיקרון התרגילים שלך סבבה, הייתי שם מילטרי פרס, יכול להיות אחלה תרגיל.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מיליטארי זה לחיצות כתפיים אבל עם מוט נכון? אתה מתכוון לשים את התרגיל הזה ולהוריד את לחיצת ארנולד?
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כן, אפשרי למה לא
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ*
אגב. לא צריך איזה תרגיל לכתף האחורית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לדעתי אין צורך לשים דגש לכתף אחורית, עובדת מספיק בתרגילי גב.
אם אתה רוצה אתה יכול לשים, רע זה לא יעשה.
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני הייתי נותן פשוט הרבה סטים של לחיצה אבל אני מגזים באימון שאני רוצה לתת דגש על הכתפיים זה מה שאני עושה
לחיצה במוט 4x8 בסט האחרון מגיע לכשל מוריד משקל ועושה עוד 2 סטים שבשני אני מגיע לכשל ואז הרחקת לצדדים 3x12 כשל בסט האחרון אבל כבר הרבה זמן לא עשיתי את זה בעקרון בלחיצה עם מוט מאחורי/לפני הראש אפשר לפתח כתף יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה שאתה ויושי מוטו אומרים זה לעשות:
1) http://exrx.net/WeightExercises/Delt...taryPress.html 2) http://exrx.net/WeightExercises/Delt...eralRaise.html במקום המיליטרי ההיתי עושה לחיצת ארנולד. זה בסדר? (התרגילים בסירטונים) אם לא אתם יכולים לשנות בבקשה? אגב כמה סטים וחזרות אני צריך לעשות בכל תרגיל כדי שהכתף תגדל בצורה הטובה ביותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי הטווח חזרות, תגוון, אבל תתמקד בטווח שבין 8-15. במיליטרי פרס לאהייתי מגיע טווח חזרותת נמוך לפני שאני מתרגל טכניקה כראוי ומתרגל לטכניקה. good luck.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה.
אז מה בנוגע לכתף האחורית להוסיף או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() זאת החלטה שלך, לדעתי לא הכרחי.
![]() |
#15 |
|
![]() אני זוכר שפעם שיקו אמר שלחיצת ארנולד היא לא טובה הוא אמר משהו עם רוטציה בכתף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() את ה מיליטרי לעשות חופשי או עם סמיט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע בגלל זה אני שואל Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה דגש מה תגיד לי ?! אתה מתאמן כולה חודשיים, קודם תבנה קצת מסה ורק אחרי זה תראה אם יש באמת צורך לשנות פרופורציות, אתה לא עולה לבמה כלשהי (תקן אותי אם אני טועה) וסביר להניח ששום בחורה לא תשים לב שהכתף האחורית שלך או הראש החיצוני של הבייספס או הראש הקלביקולרי של החזה בפיגור מינורי משאר הגוף.
|
![]() |
![]() |