|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר חדש- אזהרה 1
|
![]() טוב אני מתאמן כבר 6 חודשים כמעט באימון משקולות של שעה כל יומיים,ואני רואה שהתוצאות הם די איטיות ואני רוצה לזרז אותם.
החלטתי לקנות אבקת חלבון. למישהו יש המלצות?ומאיפה ניתן להשיג? נתונים: גיל:17 גובה:177 משקל:60 מטרה:חיזוק הגוף תודה רבה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה חושב , שאם תקח אבקות אתה תתקדם יותר מהר ?
אבקת חלבון=אוכל. יש כל מיני סוגי אבקות בשוק, אבקות חלבון.. אבקות לעליה במסה.. לא חסר.. כל אבקה יש לה את היתרונות שלה.. אבקת חלבון יכולה לעזור לנו לעלות במשקל\להשלים את צריכת החלבון היומית. בלי תפריט כמו שצריך, אתה לא תתקדם לאף מקום, 70 אחוז מהצלחה זה אוכל.
![]() |
#3 |
חבר חדש- אזהרה 1
|
![]() התזונה שלי טובה ואני אוכל אחרי אימון גם ט2 קופסאות טונה,אבל כנראה שזה לא מספיק חלבונים.
אמרו לי שכדאי ללכת על אבקת חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומי אמר שזה לא מספיק חלבון לאחרי אימון ?.. למה אתה שוקל 100+ ? שטויות. הכל תלוי בתפריט התוזנה היומי שלך, אם אין לך תפריט תרשום בערך איך אתה אוכל בערך ומה.. ננסה לעזור לך. לפי דעתך התזונה שלך טובה ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() חלבון נספג יותר מהר בשריר.
שאתה מסים אימון תלוקח חלבון לא רק שבמהירות הספיגה היא טילים גם אתה לוקח אותו מיד אחרי האימון בניגוד לטונה שאתה בא הביתה מכין לך את כל האוכל ואז יושב לאכול לדעתי זה מה שצריך לקחת בחשבון. אבל כמו שמעלי אמר 70 אחוז זה תזונה ו2 קופסאות טונה כל יום אחרי אימון ימאסו בסופו של דבר על כל אחד וגם הכספית תיגמור אותך. |
![]() |
![]() |