|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו מה אתם אומרים על עתודה, כדאי או לא?
אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה בעתיד, ופסיכולוגיה זה די הרבה שנים של לימודים אז עדיף לי כבר לעשות את זה כמה שיותר מהר לא? וגם הצבא עוזר עם הלימודים (או ממן את כולו) אז זה אחלה. כל יעוץ יבוא בטוב.. אני רוצה לנצל את השירות שלי בצד הכי משתלם שאפשר. תודה חברה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כלומר דרך הצבא?
אני לא יודע בדיוק מה אני אעשה עםהמקצוע הזה בצבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איך מגיעים בכלל לסוג כזה של מקצוע בצבא?
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לפי דעתי, לא שווה. קודם כל זה לא תואר כזה ארוך [3-3.5 שנים], דבר שני זה לא כ-ז-ה הרבה כסף [סה"כ תקבל מענקים בסך כ25,000 ש"ח]. יש מצב טוב שתתקע בתפקיד גרוע שלא ממש קשור לפסיכולוגיה. בנוסף, אם אתה רוצה להיות פסיכולוג, תואר ראשון בפסיכולוגיה זה לא מספיק - אתה צריך לסיים את התואר הראשון עם ממוצע מאוד גבוה [איזור ה95+] ולעשות תואר שני בפסיכולוגיה קלינית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פסיכולוג הוא המקצוע הכי מסובך וקשה שקיים בתחום הרפואה.צריך ללמוד מלא שנים כדי להצליח.
אני לא מאמין שהצבא יוכל לדאוג לתת משהו מועיל בתור תפקיד הצבא שבטוח לא הולך לעזור לך הצבא מחפש אנשים של אלקטרוניקה ומחשבים ולא פסיכולוגיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() פסיכולוגיה זה לא בתחום של רפואה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עדיין אותו סיפור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() משה אני רואה אתה בנאדם חכם,
אני כרגע לומד מחשבים (כיתה יא' , יסיים עם 15 יחידות , 10 מדעי המחשב +עבודת גמר) ואני לא כל כך מתחבר לזה. מה אתה אומר מה הולך עכשיו לשוק? (זאת אומרת לימודים בעתיד.. השכלה גבוהה..) חבר שלי בתעשייה וניהול ולפי הדברים שהוא הראה לי לפי דעתי זה אחלה, מה אתה אומר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי היה ביחדית מודיעין של השייטת (ברח לי השם) ועכשיו בלי תואר בלי כלום חברות היי טייק מציאות לו אחלה כסף+אוטו. אותו דבר אם אתה תיהיה בממר"מ ואם אתה תתקבל לתלפיות אז ביכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() תלפיות זה מסלול עם תואר, זה מסלול של 9 שנים.
יוני, אם אתה לא מתחבר לזה אז תחפש משהו אחר.. סה"כ עד כמה שאני יודע יש משכורות טובות בהיי טק כרגע אבל יש עוד תחומים עם כסף. Ja Rule, נותנים לחלק מהאנשים לעשות תואר שני במקצועות מסויימים, אני לא יודע לגבי פסיכולוגיה ואני משער שלא - יש מעט מאוד עתודאים לפסיכולוגיה בכללי ואין לצבא ממש מה לעשות עם פסיכולוגים קליניים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לנסות להיות מאבחן פסיכוטכני שאני יודע שאם אתה ממשיך להיות נגד יש איזה קורס בפסיכולוגיה בת"א.
גם התפקיד עצמו יכול לעזור לך מאוד בלימודים. ד"א, לא צריך להיות עתודאי בשביל להיות בו. אבל זה תפקיד די ניחשק ואין הרבה שמתקבלים. וגם הרוב שם בנות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אתה אולי לא יודע, בממר"מ יש הרבה תפקידים והרבה צוותים. יש צוותים שאתה יוצא משם שפיץ אבל יש צוותים שאתה יוצא משם ולא יודע מהחיים שלך. בעניין העתודה-מחזק את משה. צריך לפחות תואר שני בפסיכו' כדי לעשות $$ טוב
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צבא זה כאב ראש ואפילו לא התחלתי אותו..
יש לי אפשרות גם לטוס להולנד ושם לעשות כבר תואר ראשון בזמן שירות רגיל. משגע את הראש מה לעשות עם זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ג'ה רול, האמת אף פעם לא שמעתי על מישהו שלמד פסיכולוגיה דרך עתודה...ולרוב עתודה בכלל לא משתלמת =\
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |