|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ובכן הפורום הלך וגדל לו ונוספו המון המון גולשים חדשים שתאכלס ? רובנו לא ממש מעורבבים איתם ולא ממש מכירים ,ואולי גם שכחנו קצת דברים אחד על השני ,אז לכן לכבוד הסוף שבוע .
שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008(באמת שזה לא גיי כמו שזה נשמע) שם : גיל : עיר מגורים : מספר שנים מתאמן : עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : סרט אהוב : להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : השיר שאתם הכי אוהבים : שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פיצול האימונים האהוב עליכם : המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הצ'יט החביב עליכם : מפתח הגוף האהוב עליכם : מטרות בתחום : ציטוט אהוב : ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :
![]() |
#2 |
|
![]() תומר
17 צור יגאל שנה וחודשיים+- משחק כדורסל המשפט- מה שלא הורג אותך מחשל אותך
![]() |
#3 |
|
![]() שם : אוראל
גיל : 16 עיר מגורים : אשדוד. מספר שנים מתאמן : 2-3. עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל. סרט אהוב : ספורט הדמים כל הסדרה. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : פסייכודלי, כל הסוגים. השיר שאתם הכי אוהבים : o0 שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט,סקוואט,סקוואט. ![]() שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : חתירה ודדליפט. פיצול האימונים האהוב עליכם : fbw המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : כל דבר אכיל הצ'יט החביב עליכם : גלידות ומתוקים \ כל בשר בדבר מקמח בתוספת חומוס נאה וציפס מפתח הגוף האהוב עליכם : מייקל לואיס (סתם סתם), הממ לבנה שביט. מטרות בתחום : גוף מחוטב ממוצע ציטוט אהוב : no pain no gain ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ילד שעבר אנורקסיה והשתקם וחיי במעגל מוזר o0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שם : גל
גיל: 19 עיר מגורים: אשדוד מספר שנים מיתאמן: שנתיים ושלושה חודשים אוהב להיתאמן: חזה וידיים שונה להיתאמן: רגליים פיצול אימונים: abcd צ'יט: סטייק טוב משפט אהוב: כשדברים קטנים יוצרים צל גדול סימן שהשמש שוקעת מפתח הגוף האהוב עליי: kevin levrone
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם :עמית גיל :17 עיר מגורים :עפולה מספר שנים מתאמן : בעבר שנתיים כמעט עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : איגרוף תאילנדי/איגרוף סרט אהוב : Mavi Mavi להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :שריף, איברהים טטליסס,אג'אר השיר שאתם הכי אוהבים : mavi mavi שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת כתפיים, לחיצה צרפתית, לחיצת חזה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :אנערף יא מניאק פיצול האימונים האהוב עליכם : זובי טייח המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עושה חיטוב הצ'יט החביב עליכם :ספגטי, עוגיות מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט ציטוט אהוב : yerllar dir bir ozlamdi ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : הכאב הוא הזמני התהילה היא לנצח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שם :ארבל "אבינו מלכנו" צפרירי
גיל : 20 בקרוב עיר מגורים :כפר סבא עיר הפשע והרשע (אויש על מי אני עובד ?עיר החנונים והביו טכנולוגיה) מספר שנים מתאמן :התחלתי להיתאמן בגיל 14.5 אבל בנסיבות שלא קשורות לפיתוח גוף ,אבל נכנסתי לפיתוח גוף בגיל 17-16.5 ומאז מתאמן ברצינות קצת יותר מ3 שנים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :הרבה שנים באומניות לחימה ,קצת היסטוריה בכדורסל. סרט אהוב :דוגמה/מחפש את איימי/גלדיאטור להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : MEGADETH ,METALLICA,NAS,DMX,THE GAME,EMINEM,DOC DRE,NONPOINT,NICKELBACK השיר שאתם הכי אוהבים :"עץ בלי שורשים" של דני רובס שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דד ליפט, טי באר חופשי , וסקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לאנג'ים (אבל עושה בכל זאת ) ,מקרבי ירך ,וכפיפות בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : ABCD המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :שיבולת שועל וביצים (מצד שני אוכלים את זה כל השנה) הצ'יט החביב עליכם :ארוחת שחיתות בBLACK מפתח הגוף האהוב עליכם :דוריאן ייטס /בראנץ' וורן /ג'יי קאטלר מטרות בתחום : להיתחרות ובתיקווה לזכות בתואר ציטוט אהוב : to do anything less then your best ,is to sacrifise the gift ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : סוציופת אנטי חברתי מובהק,אבל אני חמוד אז סולחים לי
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שם : עדי
גיל :16 וחצי עיר מגורים : קריות מספר שנים מתאמן :1שנה וחצי התרגיל שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה במוט מפתח הגוף האהוב עליכם :דקסטר ג'קסון מטרות בתחום : לגדול ולגדול ולגדוללל ציטוט אהוב : סתכלו בחתימה שלי יש שם 2 שאני אוהב ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שם :אנדרי
גיל :16 עיר מגורים :באר שבע מספר שנים מתאמן : רבע שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : N סרט אהוב : זהות אבודה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :nickleback השיר שאתם הכי אוהבים : animals שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט,פול עליון עם מוט V,לחיצת חזה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :חתירה,מתח,לחיצת כתף פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :ענבים הצ'יט החביב עליכם :פחזניות מפתח הגוף האהוב עליכם : ronnie coleman מטרות בתחום : צורה,כוח ציטוט אהוב : "מצידי כל הגדוד יכול לתקוע אותך בתורות,אבל אם אתה לא נהנה,אז אתה לא הומו" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :ג'אקאסס |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שם : אסי
גיל : 15 וחצי עיר מגורים :ירושלים מבשרת ציון מספר שנים מתאמן : 8 חודשים בערך עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדור עף המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : קישואים מבושלים הצ'יט החביב עליכם : צלוחית ענקית של ברנפלקס עם קורנפלקס אנרג'י חלב כף דבש וכף סוכר. מפתח הגוף האהוב עליכם : פיל הית' מטרות בתחום : להגיע למשקל מכובד על אחוז שומן נמוך. ציטוט אהוב : פסימיסט רואה את הקושי בהזדמנות , אופטימיסט רואה את ההזדמנות בקושי. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : רוצה בנות. ![]()
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שם : עמרי.
גיל : 16. עיר מגורים : כרמיאל. מספר שנים מתאמן : אממ.. אני לא מתאמן בחדר כושר, אני מתאמן ג'או ג'טסו (מכיתה ג'). עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל. סרט אהוב : 8MILE שר הטבעות. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Dream Theater linkin park השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה.. העכשווי When I am gone שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: מקבילים, קוברה ומתח. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקווטים וזהו נראלי. פיצול האימונים האהוב עליכם : לא הבנתי >< המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : בננה הצ'יט החביב עליכם : חלה שאמא שלי מכינה :P מפתח הגוף האהוב עליכם : אין מטרות בתחום : חיטוב+כוח פיזי ציטוט אהוב : אין ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ראיתי את זה בחתימה של מישהו אבל תמיד המאמן שלי היה אומר לנו את זה "No pain no gain". |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שם :בן
גיל :15 עיר מגורים :עמק הירדן מספר שנים מתאמן :שנה וכמה חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :כל מיני ענפי ספורט. כדורסל קיאקים קליעה אתלטיקה קלה. סרט אהוב :כל קומדיה טובה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :metallica eagles, nickelback השיר שאתם הכי אוהבים :heart of gold שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דחיקת חזה, dambell hamer curl, fly שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כל תרגילי הבטן, וטי באר. פיצול האימונים האהוב עליכם : ab-c המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :כל מה שטעים הצ'יט החביב עליכם :פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם :דקסטר ג'קסון מטרות בתחום :דחיקת 100+ 7-9 אחוזי שומן ומאסה מכובדת ציטוט אהוב :go hard or go home ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : מת על אימונים
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שם : דן
גיל :18 עיר מגורים : נתניה מספר שנים מתאמן : שנה ו3 חודשים+- עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : איגרוף תאילנדי לפני 5-6 שנים סרט אהוב : רשימה ארוכה: מטריקס, אפקט הפרפר, ברוס הגדול מכולם, אמריקן פאי וכו' וכו' וכו' להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אוי ווי עדיף שלא נתחיל השיר שאתם הכי אוהבים : אין שיר ספציפי שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, בנט אובר, לחיצת כתפיים דאמבלים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : קיקבק, בטן (לא עושה) פיצול האימונים האהוב עליכם : AB, עכשיו התחלתי ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : חזה עוף עם טחינה הצ'יט החביב עליכם : גלידה, חמאת בוטנים, שווארמה ועוד מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט מטרות בתחום : 80 קילו על 10% ציטוט אהוב : צריך להזכר ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : חתיך אש מגיל 6 שוקל 76 עם יד 55? (הלוואי)
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() שם : ניר בורדצקיי
גיל : 16 עיר מגורים : ב"ש מספר שנים מתאמן : 3 חודש עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :כדורסל סרט אהוב : שברירי להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : השיר שאתם הכי אוהבים : דם חם שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ כפיפות בטן ויד אחורית בפולי עליון לאיודע אך קוראים לתרגיל שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : לחיצת כתפים כנגד מכונה אחד המגעיליםםם פיצול האימונים האהוב עליכם : ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : קוטג' 3 אחוז שומן אנערף מה כבר יכול להיות טעים בחיטוב חח הצ'יט החביב עליכם : בורגרנאץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ מפתח הגוף האהוב עליכם : לאדע לא מכיר בדוגרי מטרות בתחום : אני עכשיו שוקל קצת פחות מ 90 עם כמעט 20 אחוז שומן.. אני רוצה להגיע למצב שאני שוקל 90 קילו אבל עם אחוז שומן הרבה יותר נמוך.. ציטוט אהוב : כשהזין עומד השכל בתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
שם : רן
גיל : 24 עיר מגורים : באר-שבע מספר שנים מתאמן : 3 - שנה אחת בבית עם ציוד זבלה. שנתיים רצוף מסודר בחד"כ עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : סאדו מאזו סרט אהוב : חומות של תקווה / הנסיכה הקסומה / צלילי המוסיקה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אוהב הכל שומע הכל... למעט דברים כמו מטאל וג'אז השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה לא נכין עכשיו TOP20. אבל מרבית השירים האהובים עלי ביותר הם המוזיקה הטובה של ה- 80s שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת כתפיים מאחורי הראש במוט בישיבה. לחיצת חזה במשקולות בשיפוע חיובי. סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : דדליפט קלאסי. עבודה על כתפיים בדאמלים. כפיפות בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : AB ארבע פעמים בשבוע מפתח הגוף האהוב עליכם : מושל קליפורניה האחד והיחיד מטרות בתחום : לא גבוהות מידי בתור אקטומורף, מרוצה ממה שהשגתי עד כה שהם עליה של 25 קילו במסה ללא הרבה אחוז שומן כלל. בעתיד מצפה לעוד כ-10 קילו בתקווה של LBM ואגיד תודה ציטוט אהוב : מה שלא פשוט, פשוט לא יהיה ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : If you don't like me BLOW ME!!
![]() |
#16 |
משתמש ותיק
|
![]() שם :רן
גיל :17 עיר מגורים :צפת מספר שנים מתאמן : שנתיים וקצת עם הרבה הפסקות, חזרתי להתאמן אחרי הפסקה של 4 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל... סרט אהוב : פני צלקת להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :עופר לוי,זוהר ארגוב השיר שאתם הכי אוהבים : את לי לילה, לילה לא לילה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט, לחיצת חזה,לחיצת כתפיים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כל השאר...... פיצול האימונים האהוב עליכם : abc המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :הכל.... הצ'יט החביב עליכם :כל מה שאפשר לאכול...... מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לבורני מטרות בתחום : להכאיב לעצמי..... ציטוט אהוב : "לא פורש".... ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :מזוכיסט....
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שם : שמוליק
גיל :22 עיר מגורים :חדרה מספר שנים מתאמן : 6-7 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קראטה(חגורה חומה פס), גלישת גלים, קצת שחייה, רכיבת אופני הרים שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, מתח, יד קדמית שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : רגליים ולא משנה איזה תרגיל פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : זה לא שיש הרבה, חזה עוף הצ'יט החביב עליכם : כל כך הרבה דברים שאין פה מקום ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : בקיצור כמו שכתבתי אני בן 22 מחדרה משוחרר חצי שנה, כרגע לא מתאמן בגלל פציעה.
![]() |
#18 |
|
![]() יאללה גם אני משתתף....
שם:ליאור: גיל 17ו 9 חודשים ספורט האהוב:פיתוח גוף מפתח גוף אהוב:ארנולד עיר מגורים:תלאביב ציטוט אהוב:"אין מקום לחלשים בעולם הזה"מאת":אני:d המוטו שלי:"אין לא יכול ,יש לא רוצה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שם :קסם אברהמי
גיל :14.7 עיר מגורים :אופקים (לא מוכר, אני יודע) מספר שנים מתאמן : 8 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל סרט אהוב : דמעות של השמש להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :כלא 6 השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: כפיפת מרפקים בישיבה, בנץ' בשיפוע חיובי ופשיטת מרפקים בפולי עליון. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פשיטת רגליים, כפיפת רגליים, שראגס. פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עשיתי חיטוב עדיין. הצ'יט החביב עליכם :חצי מגש פיצה עם הרבה תוספות. מפתח הגוף האהוב עליכם : מאור זרדז. מטרות בתחום : להגיע למשקל של 85 קילו על 8 אחוז שומן. ציטוט אהוב : " אם אין אני לי, מי לי " ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :אוהב פיתוח גוף ובמיוחד אוהב לאכול :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() שם : שניר
גיל : 17 עיר מגורים : גן יבנה !! מתאמן בערך שנה עסוק בתחומי ספורט שונים כדורגל !!!! חולה מוזיקה שחורה אוהב תרגילי חזה ובייסיפ לא סובל כתפיים ורגליים ציטוט אהוב : אין דבר העומד בפני הרצון... אבל לפעמים יש רצון והדבר לא עומד... |
![]() |
![]() |