|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() האתר הזה תרם לי המון ואמרתי שאני יתרום לו בדרך שלי.
עיצבתי לוגו לאתר (: השקעתי, שימו לב שהלוגו לא ילדותי עם כל מיני ציורים וחארטות. נקי ומקצועי ![]() הלוגו: ![]() בעלים של האתר המצוין הזה, ברגע שאתה רואה את האשכול הזה תגיב פה ועם אתה מעונין פשוט נמשיך לעצב גם את האתר (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אישית מאוד אהבתי, מאוד.
אבל להחליף לוגו לחברה זה לא כזה חכם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה טוב גם אני אהבתי הבעיה היא שבטח קצת יהיה קשה לשים את הלוגו על מוצרים אבל זה לא שיקול שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן, עכשיו הם יחליפו את כל המדבקות, את כל השייקרים, ידאגו לשנות בכל הכתבות שהם הופיעו, בכל תמונה שהם שמו עליה תשם, אחלה רעיון..
הלוגו שלך באמת יפה אבל אין להם סיבה להחליף את שלהם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תחליפו רק בפורום , תעשה את זה באר לרוחב עם כתובת האתר כמו פה למעלה אותו סיגנון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר רק בפורום לשים אותו בתוספת לנוכחי בצד שמאל ליד הwww שם
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() חח לא הבנתם אותי נכון, לא התכוונתי לכל המוצרים ובלה בלה. רק לפורום!!!
ובשביל מה להגדיל אותו? זה צריך לבוא בצד וזה יהיה יפה מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בן זונה של לוגו אישית אהבתי מאוד, יכול להיות באמת הגיע הזמן להחליף את "Isra Hulk"
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה הבודיבילדר בתמונה שלך מאחורי סורגים? הוא נתפס מוכר חומרים אסורים וקיבל בפנים?
ועשית לו את הפרצוף ככה שהוא נראה עצוב ומסכן. ובנוסף הוא כ"כ מכוער דומה לקרומגס מגולשים בזמן. אל תעלב זו הדעה הלגיטימית שלי.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
יצא לו פנים של חיזר.. תנסה משהו אחר וכן זה יכול להיות לוגו רק של הפורום.. תנסה עוד כמה סוגים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
חחח בוא נשים תמונה שלך שמה ![]() חח איזה גנוב אתה ![]() לא נעלב אל תדאג :P ועזבו תפרצוף ואת השטויות האלה מה אתם תינוקות? ואני לא הכנתי את האיש הזה, פשוט שיפרתי אותו והוספתי (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לוגו יפה לפורום באמת.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני לא רואה אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לוגו טוב אבל אין מצב שיחליפו רק באתר ועל המוצרים ישאירו את הנוכחי כבר יותר הגיוני שיחליפו הכל
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() רעיון טוב ,והעיצוב נראה מבטיח ,תשאיר לי מסנג'ר ואני אצור איתך קשר לגבי עיצוב של משהו בסיגנון ואז נעביר את זה הלאה .
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אה ורק שתדע יש עוד הרבהה, הרבה מאוד מה לשפר..
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() המסנג'ר שלי:
sp_man@hotmail.co.il ועכשיו אני יתיחס לתגובה שלך SIX PACK לפי מה שאני מבין מהתגובה שלך, שהלוגו שיש להם עכשיו יותר טוב? אל תרמוז פשוט תגיד את זה בהודעה.. אני לא יעלב אל תדאג (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אי אפשר להחליף לוגו של חברה, זה כמו שנייק או מרצדס יחליפו את הלוגו שלהם, לוגו הוא סמל וסמל לא מחליפים, אפילו אם מדובר בהתחדשות או שיפור, זוהי דעתי.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פאק אתה טועה אחי .. לומרות שבד"כ אני בעדך הפעם יש לך טעות ואני יכול לתת לך דוגמה על זה אם כבר הזכרת חברת מכוניות כמו מרצדס אז תוכל ליראות אם אתה מכיר או זוכר את החברה פיאט שבעבר היה להם סמל אם שלושה קוים נתויים ועכשיו הלוגו שלהם קצת השתנה אז מה שאני טעון פה שאין שום דבר רע בשינוי כל עוד הפרסום של החברה והפרטים עדיין נישארים אותו דבר פשוט צריך לקחת את זה בחשבון שאם משנים אז צריך לשנות הכל ולא רק את הסמל של הפורום אבל זה לא השיקול שלנו אז בואו נרד מזה.
|
![]() |
![]() |