|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנלא יודע מה לעשות בקשר לפיתוח גוף, באמת שאני חולה על לבוא למכון ונגיד בלחיצת חזה כל פעם להוסיף 1וחצי קילו או 2וחצי כמה שאפשר רק לעלות, או לעשות כמה שרק אפשר בקירוב שכמות, להרים כמה שרק אפשר בצורה הכי נכונה שיש, לעשות הכל אם כל הכיף שבעולם, ולבוא אם כל המוטביציה שרק אפשר, ובאמת שיש אנשים בודדים שבגללם אני עוד מצליח לעשות את זה, שהם 2 חברים זהוא, אחד מהחברים פה בפורום, יש לי חברים ששומעים שאני לוקח אבקת חלבון נגיד ישר יגידו שזה לא בריא וזה יפגע בי, וזה ינפח אותי ושאני יפסיק להיתאמן הכל ירד... הייתי בשיעור ביולוגיה אם המורה, אנחנו לומדים על חלבונים, איך שהוא מישהוא העלה שאני שותה חלבונים, קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה,
עכשיו השאלה שלא היא כזאת, אני מנסה ממש לא לתת להערות של אנשים להזיז לי, אבל מה לעשות החברה יכולה להשפיע עליך לרעע ולטובה =/ אני בא למכון, מתחיל להיתאמן ויש תילדים המציקים האלה, הם איתי בשכבה . הם מציקים הם ישר מתחילים להפריע לך ובכוונה מציקים, כאלה שסתם מבזבזים כסף לבוא למכון =/ ואיי חפרתי =/ עכשיו קיצר סיכום, מה אני יכול לעשות בשביל לא לתת לאף אחד להוריד לי תמוטביציה, אני באמת רוצה לגדול והלתפתח אני מאוד אוהב את התחום, אפילו שאני לא כזה גדול עדיין אני יודע שבפנים אני כן אחד כזה ורוצה להפיק מעצמי את הכי טוב בבקשה תגובות רציניות,בוגרות ובונות, שבת שלום פורום ישראל בודי, ולכולם הצלחה באימונים |
![]() |
![]() |