|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה
כול הזמן שאומרים אני רוצה להתנפח וזה וזה וזה אתם אומרים אוכל! עכשיו שיש מישהו שנגיד מעלה תמונה והוא מיתאמן בבית ונראה טוב והכול אז אתם אומרים לו ללכת להיתאמן במכון והוא יראה יותר תוצאות עכשיו לפי מה שאני הבנתי ככה: משקלולות זה רק גירוי של השריר אפשר לעשות תרגיל קשה או קל העיקר שאם אתה אוכל אתה גודל אם אתה אוכל פחות אתה מתחטב ומשקולות זה רק למסת שריר אז כול אחד יכול להיתאמן בבית ולהביא אותם תוצאות. לא ככה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התזונה זה 70 אחוז מהעסק
בטח שאתה יכול להיתאמן בבית אבל יש לך את כל הציוד המתאים ?
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() במכון יש לך את הגיוון ואת המשקלים שאתה צריך בשביל לתת גירוי מקסימלי לשריר
אם יש לך 2 משקולות קטנות + מוט הרוך + ספא ללחיצת חזה זה מספיק
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בעיקר גיוון ומישקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ארוך * נחכה לתגובה של טאיבוקס בעיניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש מקרים שגנטיקה נותנת יותר מ30% לדעתי..(מישהו אמר פה תזונה 70%, משמע הגנטיקה נכנסת לתוך ה30% שמורכבים גם משינה, מהתמדה באימונים, תדירות אימונים, חומרים וכו')
קחו את סטסוס שלנו(שלי* ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל במכון יש לך מאמן שיכול לתקן אותך בטכניקה בתרגילים שונים ושנית עם אתה נגיד עושה בנצ' עם 110 120 קילו אז זה עולה המון המישקולות האלה וגם הספה וגם לסקוואט ודדליפט צריך ליקנות משקלים גדולים וגם במכון יש יותר מוטיבציה להיתאמן ויותר רצון זה גם יותר רציני