|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז זה הסיפור שלי:
לפני חודשיים בערך היה לי ולכמה חברים שלי משעמם הלכנו לעשות לאחד החברים שלנו כיפה אדומה איזה 4 ילדים הוצאנו אותו מהבית והבאנו לו מכות בצחוק כזה,המניאק לא הבין שזה בצחוק ועוד חבר שלנו! ורץ הבית, ואחרי כמה ימים הלך עם אמא שלו להתלונן עלינו במשטרה...קיבלתי טלפון בזמנו מהמשטרה שאני צריך לבוא לחקירה, הלכתי נחקרתי על תקיפה,חשבתי שהכל נסגר ועכשיו הגיע אליי מכתב לבוא לקצינת מבחן שבוע הבא בחיפה.... מישהו יודע מה זה אומר? אם עומדים אחרי הקצינת מבחן למשפט? יש סיכוי שיהיה לי רישום פלילי?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שיהיה לך משפט לא סתם קיבלת קצינת מבחן הקצינת מבחן זה רק לטובתך היא יכולה להיות לטובתך במשפט וזה עוזר הרבה. שלי היה משפט הקצינה הביאה דוח לשופטת ויצאתי בזול יחסית.
וזה תיק על תקיפה מה שעשיתם.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לך לקצינת מבחן היא תעזור לך.וכן יהיה לך משפט בקרוב.
חבר שלך ילד כאפות הומו,לכו עליו עוד פעם ודפקו לו מכות כמו שצריח שלא יצליח ללכת להלשין לשוטרים אחרי זה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מלשין חבר שלך וחוץ מזה גם אתם יצאתם מושפעים רצח כי קודם כל כיפה אדומה עושים על מישהו שהלשין עלייכם או סכסכך או עשה משהו חרא בחבר'ה וחוץ מזה בכיפה אדומה אסור שיראו אותכם וזה אמור להיות בהפתעה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קראת טוב את חוקי הפורום?
הפורום אינו מאפשר לחברים בעלי תיק פלילי במשטרה המשך חברות בפורום זה. אבל אם זה עבירה ראשונה שלך.. נמנה לך גם קצין מבחן, במקביל לקצין מבחן שלך, עליך להתיצב פעם בשבוע אצל גיל. יופי ואחרי שצחקנו. אז כן, כן יכולים לפתוח לך ולחברך תיקים במשטרה על תקיפה. תלכו לבחור שתקפתם ותתנצלו או אנערף אולי הוא יבטל את התלונה. במידה ולא, תלמדו לקח על זה שאתם חבורת דבילים משועממים שמבקום ללכת להוציא את האנרגיה על משהו חיובי כמו ספורט או סקס ברוטאלי עם נערת ליווי אסיאתית, הלתכם לדפוק מכות לחסר ישע.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחח איזה מלשין מסריח
ואתם גם יצאתם הומואיםש באתם להרביץ לחבר שלכם סתם הוא בטח חשב שעשה לכם משהו ותפס את זה רציני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() מה אתם סתם הולכים למישהו הבייתה להביא לו מכות?אתם סתומים?
מגיע לכם,תלמדו. אני הייתי מתנצל כמו שצריך בפניו..תתפלל שהוא יסלח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבל אחי תיק על כזאת שטות !!
אתה ידוע כמה דלות יסגרו לפניך עם היה לך תיק ? ועוד תקיפה ! מי יקח אותך לעבודה ? אחי תנסה לעשות הכל כדי לבטל את הקייס הזה תדבר עם הבנאדם משהו תסביר לו שזה היה בצחוק ... אחי זה יכול להפיל אותך קשה בחיים למרות שזה רק תיק 1
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מגיע לך רק חבל שהוא גם לא נתן מכות לכם אחד אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() "הבאנו לחבר שלנו מכות בצחוק "
אני מתערב איתך שהוא בכלל לא חבר שלך.. וכמו שההורים אומרים " אתה רוצה מה צחוק גורם ??" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יש מצב זה יסגר עם קצינת המבחן
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מזה כיפה אדומה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולאלה שאמרו לדבר איתו להסביר לו ושיבטל את התלונהה אז דיברתי אפילו עם אמא שלו שתבטל,היא החתימה אותי על איזה מכתב שהיא כתבה שלא נתקרב אליו יותר והיא תסגור את זה ואני חתמתי כמו ילד טוב והיא הלכה באמת וסגרה את התביעה!! אבל מה החוקר הבן :):):):) אומר לי? "אנחנו לא סוגרים ככה תיקים,זה משהו חמור" מה חמור אינעל העולם הסברתי לו שזה חבר שלי והכל בצחוק. אני הולך היום להתייעץ עם עורך דין אני מקווה לטוב ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי
|
![]() אני מקווה שאתה והחברים שלך למדתם לקח
הם יסגרו את התיק אם הוא יגיד שהוא הגזים או משהו וזה היה מתוך התרגזות..מה שכן תיהיה רשום שם איפה שהוא(סביר להניח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() תודיע את אמא שלו על המצב...שהיא תסגור תתיק!
ואז הכל הסתדר אמאל'ה איזה חבר מלשין מסריח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |