|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על קרנצ'ים ?
אחד אמר שזה יותר טוב מי מולטי צ'ירוס........ מה אתם אומרים .....? כמה יש בזה סוכר?מתוך פחמימות ... זה הכי חשוב לי... והאם זה מתאים לעלייה במסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() להגיד לך תאכלס את שואל שאלות מפגרות .
פעם הבאה שאתה הולך לסופר תראה מה הערכים... אמרו שזה טעים טעמתי זה נחמד ביופלקס שולט. מתאים למאסה שאלה מוזרה סתכל על הקלוריות ותחליט .. כל דבר מתאים למאסה ..תלוי איך תכנסי אותו לתפריט! |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני שואל כי לא בכול מוצר רשום סוכר
במוצר הזה לא רשום כמה סוכר ולפני מה שאני מבין יש במוצר 100 גרם של 96 קלוריות בערך אז לא שווה ביופלקס זה טעים אחיי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
וגם אני בטוח ש100 גרם זה לא 96 קלוריות. ביופלקס עם חלב מעדן... אני בכל מקרה מעדיף את זה על השוגי הרגיל ועל כריות |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם אתה שואל...
כל אחד והדעה שלו והטעם שלו. לך לסופר סתכל ערכים ותקנה כל פעם משהו אחר עד שתאהב... תנסה אני כבר ניסיתי את כולם... הכל טעים יחסית כל פעם אני מגוון... קורנפלקס(רגיל בלי סוכר), ברנפלקס, ביופלקס, קרנצ'ים, מולטי-צ'יריוס, אם בא לך דברים יותר מתוקים אבל לא חרא כמו כריות וכל זה, אז אפשר מיקספלקס או דליפקאן טעימים אחוש... יש גם תפייבר1 לא טעמתי אבל הוא מצויין כמו שאמרו לי... ותמיד יש ש"ש שאפשר להוסיף לה מה שבא לך :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה ללא סוכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי אבל זה כבר לא שווה למה יש בזה ולה 100 קלוריות לפי מה אבנתי
אז זה כלום אז זה לא מתאים בכלל למה אני צריך בשביל מסה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר על קלוריות ביחס למסה כאילו זה הדבר היחיד שצריך, אם ככה תקנה כריות שזה הדגנים הכי טעימים שיש לדעתי ודפוק 200-300 גרם כל יום ככה תקבל כמות ענקית של קלוריות.
אם אתה מעדיף לחשוב בהגיון ולחפש דגנים שיתאימו לתפריט שלך מבחינת כל הערכים אני שוב אגיד לך, קורנפלקס/ברנפלקס. ב-100 גרם קורנפלקס לעומת ברנפלקס, יש פחות חלבון בערך 4-5 גרם, אבל הערך של הפחמימות כמעט כפול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() תאכל 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה + כף חמאת בוטנים + כף דבש וכוס קפה ארוחת בוקר נהדרת.
|
![]() |
![]() |